Akinek volt abortusza válaszolna?
11/22 A kérdező kommentje:
mar amikor megfordult a fejemben, hogy terhes lehetek, tudtam hogy ebbol abortusz lesz, mivel kulfoldon voltam igy azon gondolkodtam vegig, hogy nehogy kifussak az idobol.
orokbeadas nem volt opcio, reszemrol a terhesseg nem volt opcio, marmint nem csak a gyereknek a felnevelese lett volna lehetetlen, hanem maga a 9 honap vallalasa is.
2014. aug. 24. 18:42
Azért ne feledd, hogy nem egy pár nap, amíg kihordod a babát és a szülés sem egy fáklyásmenet! Legalább 9 hónap, minden nehézségével, plusz egy nagyon megváltozott test.
2014. aug. 24. 19:06
9-es vagyok!
Én egészen a műtétig gondolkodtam...illetve inkább reménykedtem, hogy legyen valami megoldás...
A műtőből már nem volt visszaút...
Az örökbe adás nem volt opció.
Az rosszabb mint az abortusz...
Ha 9 hónapig hordom a szívem alatt, kizárt, hogy bárkinek odaadjam...
2014. aug. 24. 19:45
En örökbe adtam a kisfiam, mikor kiderult h terhes vagyok mar nem volt valasztasom, azt az egyet tudtam, hogy nem tudom felnevelni, amikor fogant (mostmar eleg valoszinu) hogy nem a parom volt az apa,/egy ropke 5perc/ tonkre tette az eletem, az orokbeadasban 100szazalek voltam mert en sem anyagilag sem erzelmileg nem tudtam volna a maxot adni neki, igy viszont nyilt orokbeadas volt es a legjobb dontes, akkor meg csak 1,5 eves volt a kisfiam a pasim munka nelkul...alberletben, csak az jart es a mai napig az jar a fejemben hogy minel hamarabb dolgoznom kell, mar nincs mit tenni! Nem regen volt egy abortuszom is...lehet kattogni meg pocskondiazni, milyen felelotlen vagyok. A kettőt össze vetve bazi nagy veszteség mind kettő, de tudtam miért\kiért teszem!
2014. aug. 25. 13:34
Azért tettem, mert nem tudtam volna felnevelni( ez részletes, ne menjünk bele!)
6 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok, 8 volt mikor elvették tőlem.
Sírva ébredtem fel, egyből eszembe jutott, hogy már nincs velem, a szivem szakadt meg.
2014. aug. 29. 11:08
17/22 Bíborszél válasza:
Kedves kérdező! Döntéshelyzetben vagy? Én igen és a két választási lehetőség között cikáznak a gondolataim szinte óráról órára. A teljes kiborulás határán állok. Döntöttél már?
2014. aug. 30. 18:45
18/22 A kérdező kommentje:
Álltam már nem is egyszer :) Aztán a lehető legjobb döntést hoztam mindig szerencsére. Nagyon remélem, többet nem kell ezen gondolkodnom.
19/22 Bíborszél válasza:
Kedves kérdező! Akkor most jelenleg nem is vagy érintett a témában?
2014. aug. 31. 15:52
20/22 A kérdező kommentje:
Nem hál isten! De ha tudok valamiben segíteni, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések: