Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt abortusza válaszolna?

Akinek volt abortusza válaszolna?

Figyelt kérdés
Miért tetted? Hány hetes volt amagzat? Amikor felébredtél mit éreztél?
2014. aug. 19. 18:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
30%
Mert nem tudtuk volna felnevelni. 4 hetes volt, és utána nem éreztem semmit.
2014. aug. 19. 18:37
 2/22 A kérdező kommentje:
4 hetes? Akkor még szinte észre sem lehet venni a terhességet
2014. aug. 19. 18:48
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

8 hetes volt.

Az akkori párkapcsolatom nagyon nem volt olyan , hogy vele babát lehetett vna vállalni. Iszonyú gyerekes volt sajnos ebben a témában, ez akkor derült ki, amikor mondtam neki, h terhes vagyok. :/

Ja és tabletta mellett sikerült terhesnek lenni.

Amikor felébredtem akkor vmi üresség szerűt éreztem, nagyon sajnáltam, h nem tudtam megtartani a babát.

Volt egy nyomorult fizum, lakáshitelem. Szüleim nem tudtak vna segíteni, m apu meghalt, anyu pedig tesómat tartotta el, ő kicsi volt. :/

Szóval pasi nélkül, mindent levonva kb 25e-ből kellett vna megélnünk.

2014. aug. 19. 19:58
 4/22 anonim ***** válasza:
12%

11hetes volt.

Nem tudtuk volna miből felnevelni.

Örültem hogy végre nem hanytam egesz nap.. ébredés utan semmit..alig vereztem. Megkönnyebbülést..hogy sikerült eltitkolni a család elől.

2014. aug. 19. 20:06
 5/22 anonim ***** válasza:
23%
7 hetes volt. Első éves egyetemista voltam, nagyon fiatal. Fel sem merült, hogy megtartom. Az első érzés az ébredés után az éhség volt. Vmint megkönnyebbültem.
2014. aug. 19. 21:35
 6/22 anonim ***** válasza:

11-12 hetes volt. 19 éves voltam, az akkori barátom 26, aki ugye szintén ott volt, amikor fogant, de rám bízta a döntést. Nekem ez volt a lehető legrosszabb válasz. Ha ragaszkodott volna hozzá, ha nem, minden jobb lett volna, mint egy "nekem mindegy".

Amikor felébredtem, rettenetesen magam alatt voltam, és még jó pár hétig utána.

2014. aug. 19. 22:39
 7/22 anonim válasza:
Örülök, hogy itt nem megy az anyázás. :D
2014. aug. 21. 18:22
 8/22 anonim ***** válasza:

11 hetes, mert nem akartam. Nezzetek onzonek, nem akartam megtartani, apjat azota se lattam (szerencsere), amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, mar nem voltunk beszelo viszonyban sem.

kovezzetek meg, en azt megkonnyebbulest ereztem es hogy tul vagyok rajta. hetek ota az volt az elso nyugodt napom. ( ne itelj el, amig nem jartal a cipomben..)

2014. aug. 21. 22:07
 9/22 anonim ***** válasza:

8 hetes volt.

Én akartam, a párom nem. A hátterünk nagyon rossz volt. kivitelezhetetlen lett volna.

Fizikailag semmit nem éreztem.

De lelkileg beleroppantam... bő fél éve volt, de még nem dolgoztam fel egészen...

Mert már akkor is babára vágytam...most is minden vágyam... talán jövőre...

2014. aug. 24. 17:12
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Annyit még kérdeznék, hogy mig eljutottatok a végső döntésig az mennyi idő volt illetve mi minden fordult meg a fejetekben? Esetleg örökbefogadáson nem gondolkodtatok?

2014. aug. 24. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!