Ti ebben az esetben megtartanátok a babát, vagy szerintetek tönkretenné az életeteket a baba megszületése?
Tegyük fel, hogy 24 évesek vagytok, teherbe estetek, de nincs pasitok. Most végeztetek az egyetemmel, csak 4 órában dolgoztok fél éve.
Albiban laktok, a szüleitektől 100 km-re, ki tudjátok egyedül fizetni a lakást (most, mert ösztöndíj+bér), hazaköltözni semmiképpen nem akartok vidékre soha többé.
De: ugye nincs munkátok, csak ez a 4 órás (kb. 0 gyed), nincs pasitok, nem is nagyon lenne később gyerekkel együtt. Öd nem lesz szeptembertől már.
Ti mit tennétek?
utolsó, legyél szíves elolvasni, hogy hogyan írnak nekem és ezután megnézni az én válaszaimat. :)
De köszi a véleményt, igazad van mindenben.:)
Kedves kérdező, én a 8-as válaszoló vagyok.
Ugye megírod, hogyan döntöttél? Itt sokan válaszolnak indulatosan, de hidd el érthető, mert ez a téma mindig indulatokat szül.
Annak idején én is kitettem a kérdésemet: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ha gondolod, nézz bele, milyen válaszokat kaptam...
Azóta 1 éves a pici fiam...
Én szurkolok neked, hogy sikerüljön a legjobb döntést hoznod!
Kedves Kérdező!
Szerintem szüld meg a babádat, adj neki esélyt az élethez. Keress a terhességed idején egy örökbefogadó szülőpárt, és legalább a terhesség minden pillanatát élvezd ki. Ha a szülés után még is úgy döntenél, hogy még sem adod örökbe gyermeked, akkor még megteheted!
Ha pedig még is lemondasz róla, akkor kapott a gyermeked egy jó családban lehetőséget, hogy a társadalom hasznos tagja legyen!
Lehet, hogy orvost, kutatót, mérnököt, vagy mentőst vagy zenészt, vagy feltalálót fognak nekünk felnevelni!
Ha megtartod, és örökbe adod, ez a legjobb dolog amit tehetsz, mint az abortusz!
A 29-es válaszoló pedig... Inkább nem véleményezném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!