Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti ebben az esetben megtartaná...

Ti ebben az esetben megtartanátok a babát, vagy szerintetek tönkretenné az életeteket a baba megszületése?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy 24 évesek vagytok, teherbe estetek, de nincs pasitok. Most végeztetek az egyetemmel, csak 4 órában dolgoztok fél éve.

Albiban laktok, a szüleitektől 100 km-re, ki tudjátok egyedül fizetni a lakást (most, mert ösztöndíj+bér), hazaköltözni semmiképpen nem akartok vidékre soha többé.

De: ugye nincs munkátok, csak ez a 4 órás (kb. 0 gyed), nincs pasitok, nem is nagyon lenne később gyerekkel együtt. Öd nem lesz szeptembertől már.

Ti mit tennétek?

2014. júl. 11. 14:39
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
10: hogy érted?
2014. júl. 11. 15:26
 12/50 anonim ***** válasza:
91%
10-es vagyok, ugy, hogy az apa hogy all hozza a gyerekhez? Ez is fontos egy ilyen kerdesnel.
2014. júl. 11. 15:30
 13/50 anonim ***** válasza:
57%
Én fájó szívvel, de elvetetném. Babát csak stabil kapcsolatba, ahol az apuka is ugyanúgy akarja, várja őt és ketten nevelhetjük rendes, stabil körülmények között.
2014. júl. 11. 15:35
 14/50 A kérdező kommentje:
12: egyértelmű, hogy egy 24 éves srác, aki száll virágról-virágra, hogy áll hozzá a kérdéshez:D de még nem kérdeztem róla, először dönteni akarok én róla és majd aztán elmondom neki, mit döntöttem.
2014. júl. 11. 15:43
 15/50 anonim ***** válasza:
23%
Én haza költöznék, ha lehetne. Te miért nem?
2014. júl. 11. 15:51
 16/50 A kérdező kommentje:
15: a saját életemet akarom élni, nem a szüleimmel akarok vidéken élni (mivel úgysem vállalnék ott munkát, szóval egy év után mindenképp visszaköltöznénk Bp-re)
2014. júl. 11. 15:54
 17/50 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy sejted, hogy hogy allna hozza, de nem tudhatod biztosan, hiszen megiscsak az ö gyereke, de megertem, ha a döntest nem ra akarod alapozni. Forditott esetben te nem akarnal tudni rola, mielött a lany meghozza a döntest?
2014. júl. 11. 15:58
 18/50 A kérdező kommentje:
nem tudok férfi "aggyal" gondolkodni:) szóval erre nem tudok felelni, nem tudom, mennyi benne az egó, hogy az ő gyerekét ugyan senki se vetesse el.
2014. júl. 11. 16:05
 19/50 anonim ***** válasza:
46%

nem vállalnám be a gyereket

1. nem tudok megfelelően gondoskodni róla - ami neked most van az kb semmire sem elég

2. nem tenném tönkre egy másik ember életét a gyerektartással egy becsúszott gyerek miatt

3. mit mondok a gyereknek majd az apjáról

4. a normális pár megtalálása gyerekkel sokkal nehezebb feladat

2014. júl. 11. 16:09
 20/50 anonim ***** válasza:
69%
Te az elvetetesre hajlasz?
2014. júl. 11. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!