Ti ebben az esetben megtartanátok a babát, vagy szerintetek tönkretenné az életeteket a baba megszületése?
Tegyük fel, hogy 24 évesek vagytok, teherbe estetek, de nincs pasitok. Most végeztetek az egyetemmel, csak 4 órában dolgoztok fél éve.
Albiban laktok, a szüleitektől 100 km-re, ki tudjátok egyedül fizetni a lakást (most, mert ösztöndíj+bér), hazaköltözni semmiképpen nem akartok vidékre soha többé.
De: ugye nincs munkátok, csak ez a 4 órás (kb. 0 gyed), nincs pasitok, nem is nagyon lenne később gyerekkel együtt. Öd nem lesz szeptembertől már.
Ti mit tennétek?
Nem tenned tonkre az apa eletet egy becsuszott gyerek miatt??
A szex mellekhatasa a terhesseg ezt a leghulyebb ember is tudja
Ha egy ferfi szexel ezzel bevallalja a mellekhatast is.a riziko a kockazat
Ha ezt nem tudja ne szexeljen vagy huzzon gumit
Hiszen gyogyszer nem 100% mindket felnek vedekezni kell.
"Nem valami kiskutya,vagy egy felesleges tárgy,hanem egy kisbaba."
Én még egy kiskutyát sem ölnék meg, nem hogy a saját gyerekemet. Ha nem neveled fel, add örökbe. Sok nő örülne egy kisbabának, de nekik nem sikerül teherbe esniük.
Tudom, már késő, de mondjuk én nem csináltam volna gyereket úgy, hogy még barátom sincs.
Egyébként meg végiggondolnám, hogy mi lenne a nehezebb számomra:
gyereket nevelni, vagy azzal a tudattal együtt élni, hogy elvetettem a gyerekem. Na meg bevállalni azt, hogy esetleg később nem lehet.
Nem tudom, hogy az adott helyzetben mit döntenék.
De úgy is rajtad áll a döntés, hiszen bármit is teszel, neked kell érte vállalni a felelősséget. Ha megszülöd, akkor úgy, ha elveteted, akkor azért.
De azért őszintén érdekelne, hogy hogy sikerült be.
Ó, kedves vagy, de én sem vagyok tökéletes sajnos:)
Bocsánat, ha arrogáns voltam, de mindig meglep az, hogy ezen az oldalon mindenki tökéletes védekezés (megfelelően szedett tabletta, hibátlan óvszer) mellett esik teherbe.
Már egyszerűen nehezemre esik elhinni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!