Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti ebben az esetben megtartaná...

Ti ebben az esetben megtartanátok a babát, vagy szerintetek tönkretenné az életeteket a baba megszületése?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy 24 évesek vagytok, teherbe estetek, de nincs pasitok. Most végeztetek az egyetemmel, csak 4 órában dolgoztok fél éve.

Albiban laktok, a szüleitektől 100 km-re, ki tudjátok egyedül fizetni a lakást (most, mert ösztöndíj+bér), hazaköltözni semmiképpen nem akartok vidékre soha többé.

De: ugye nincs munkátok, csak ez a 4 órás (kb. 0 gyed), nincs pasitok, nem is nagyon lenne később gyerekkel együtt. Öd nem lesz szeptembertől már.

Ti mit tennétek?

2014. júl. 11. 14:39
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
44%

Nem tenned tonkre az apa eletet egy becsuszott gyerek miatt??

A szex mellekhatasa a terhesseg ezt a leghulyebb ember is tudja

Ha egy ferfi szexel ezzel bevallalja a mellekhatast is.a riziko a kockazat

Ha ezt nem tudja ne szexeljen vagy huzzon gumit

Hiszen gyogyszer nem 100% mindket felnek vedekezni kell.

2014. júl. 11. 16:41
 22/50 anonim ***** válasza:
37%
Áhhh,nem tennéd tönkre az apa életét a "becsúszott gyerek" miatt? Nem valami kiskutya,vagy egy felesleges tárgy,hanem egy kisbaba. Ha már valaki szexel,legyen esze is hozzá. Nem az ilyen nőket meg a pasijaikat kell sajnálni,kit érdekel az ilyenek élete? Még hogy nem voltál felelőtlen,kérdező? Akkor normálisan védekeztél volna főleg ha olyannal izélsz akinek csak egy kósza numera vagy.
2014. júl. 11. 17:45
 23/50 anonim ***** válasza:
38%

"Nem valami kiskutya,vagy egy felesleges tárgy,hanem egy kisbaba."

Én még egy kiskutyát sem ölnék meg, nem hogy a saját gyerekemet. Ha nem neveled fel, add örökbe. Sok nő örülne egy kisbabának, de nekik nem sikerül teherbe esniük.

2014. júl. 11. 18:02
 24/50 anonim ***** válasza:
41%

Tudom, már késő, de mondjuk én nem csináltam volna gyereket úgy, hogy még barátom sincs.

Egyébként meg végiggondolnám, hogy mi lenne a nehezebb számomra:

gyereket nevelni, vagy azzal a tudattal együtt élni, hogy elvetettem a gyerekem. Na meg bevállalni azt, hogy esetleg később nem lehet.

Nem tudom, hogy az adott helyzetben mit döntenék.

De úgy is rajtad áll a döntés, hiszen bármit is teszel, neked kell érte vállalni a felelősséget. Ha megszülöd, akkor úgy, ha elveteted, akkor azért.

De azért őszintén érdekelne, hogy hogy sikerült be.

2014. júl. 12. 12:42
 25/50 A kérdező kommentje:
utolsó: nagyon aranyos a kommented, tökéletesnek lenni jó lehet. bár te lehetnék, de sajnos nem lehetek.:) Nem tudom, hogy sikerült, óvszerrel történt végig, és nem lyukadt ki, tutira.
2014. júl. 12. 12:48
 26/50 anonim ***** válasza:
46%

Ó, kedves vagy, de én sem vagyok tökéletes sajnos:)

Bocsánat, ha arrogáns voltam, de mindig meglep az, hogy ezen az oldalon mindenki tökéletes védekezés (megfelelően szedett tabletta, hibátlan óvszer) mellett esik teherbe.

Már egyszerűen nehezemre esik elhinni, ennyi.

2014. júl. 12. 12:52
 27/50 anonim ***** válasza:
40%
Egyszerűen nem értem azokat az embereket, akik ilyen helyzetben csípőből arra buzditjak a kérdezőt hogy vetesse el gyereket.. Mégiscsak egy értékes emberéletről van szó. Kérdező, szerintem a leendő nagyszülőktől is függ. Én valószínűleg átmenetileg hazakoltoznek kb. 1,5 évre már ha jó a szuleiddel a kapcsolatod. Ha van hallgatói jogviszonyod kapsz gyest, sőt, nézz utána mert úgy rémlik, most van vmi külön támogatás, ha vki egyetem alatt esik teherbe. Közben tanulnek munkát keresnék és ha képes lennék saját lábra állni, akkor visszajonnek Pestre. Fiúval felvenni a kapcsolatot, tartasdijat kell fizetnie, sőt simán lehet, a fiú szülei is támogatnának. Mondjuk én nagyon abortusz ellenes vagyok, max akkor vetetnem el, ha éhhalál fenyegetne. Meg az sem igaz hogy milyen rossz apuka nélkül felnoni mert fiatal vagy még 24 évesen még simán fogsz társat találni gyerekkel is, meg azt sem tudod, a vér szerinti apuka mit szól hozzá. Járj körül minden kérdést beszélj az érintetteknek, aztán dönts. Különben nem lesz könnyű főleg, ha egyedül maradsz, sőt, nagyon is nehéz lesz, de egy abortusz terhe sem könnyebb.
2014. júl. 12. 15:10
 28/50 A kérdező kommentje:
26: azért lehetne disztingválni (ha intelligensen képes lennél rá), mert én még lehetek normális ember attól, hogy itt kérdezek...és mi tanultuk a suliban a hibahatár fogalmát, sajnálom, hogy te nem. És a véletlenét is:)
2014. júl. 12. 15:21
 29/50 anonim ***** válasza:
54%
Elvetetném. Ha megtartanád, két emberrel több nyomorogna az országban.
2014. júl. 12. 18:56
 30/50 A kérdező kommentje:
utolsó: senki sem nyomorogna, a szüleim nem szegények.:) és én sem.:) de igazad lehetne egy párhuzamos világban!
2014. júl. 12. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!