Lehet, hogy nem tőlem vár gyereket a barátnőm. Gondolkozunk az abortuszon, de nem vagyunk biztosak benne. Mi a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Az, hogy rakjam ki a barátnőmet, nem opció, mert nem csalt meg. Bedrogozták. Az érdekes kérdés, hogy hogy került ilyen helyre nélkülem, de sikerült szemtanúkat találni, folyik a nyomozás és meg is bízom a barátnőmben, szóval nem hazudik.
A gyerekkel viszont nem tudjuk, hogy mi legyen. Ha nem lenne kétséges, hogy én vagyok az apa, akkor most boldogak lennénk, bár nem terveztünk gyereket. Az anyagi helyzetünk is megengedné a gyerekvállalást. Én viszont irtózom a gondolattól, hogy más gyerekét neveljem. Ha viszont elvetetjük, akkor talán a közös gyerekünket öljük meg. Nincs mindenki számára elfogadható út. Ti mit tennétek?
2014. jún. 24. 09:30
41/46 anonim válasza:
ez nem gyilkosság,ha valaki olyat ölsz meg aki még nem fejlődött ki. szerintem vetessétek el és tervezéssel szüljetek egy másik gyereket,maikor eljön az idő. a ti életeteket is megfogja mérgezni,ha kiderül,hogy nem a tiéd és mégis megszületik. ilyennel ne vicceljetek! menjetek abortuszra most!!!
42/46 A kérdező kommentje:
Végül elvetettük és szakítottunk.
2014. júl. 18. 10:40
45/46 anonim válasza:
Előző vagyok. Megkérdezhetem, h mi volt az az érv, vagy az a pont, ami miatt így döntöttetek?
46/46 A kérdező kommentje:
Az abortusz hosszas beszélgetések eredményeként hozott közös döntés volt. A szakítás pedig az én személyes döntésem, mert nem vagyok hülye, tagadhatja, de biztos, hogy nem volt erőszak.
2014. júl. 20. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!