Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Lehet, hogy nem tőlem vár...

Lehet, hogy nem tőlem vár gyereket a barátnőm. Gondolkozunk az abortuszon, de nem vagyunk biztosak benne. Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Az, hogy rakjam ki a barátnőmet, nem opció, mert nem csalt meg. Bedrogozták. Az érdekes kérdés, hogy hogy került ilyen helyre nélkülem, de sikerült szemtanúkat találni, folyik a nyomozás és meg is bízom a barátnőmben, szóval nem hazudik.

A gyerekkel viszont nem tudjuk, hogy mi legyen. Ha nem lenne kétséges, hogy én vagyok az apa, akkor most boldogak lennénk, bár nem terveztünk gyereket. Az anyagi helyzetünk is megengedné a gyerekvállalást. Én viszont irtózom a gondolattól, hogy más gyerekét neveljem. Ha viszont elvetetjük, akkor talán a közös gyerekünket öljük meg. Nincs mindenki számára elfogadható út. Ti mit tennétek?

2014. jún. 24. 09:30
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
31%
Ha bedrogozták, akkor miért kérte meg a barátnőit, hogy hallgassanak??? Itt valamit elhallgat a barátnőd.
2014. jún. 24. 12:52
 12/46 anonim ***** válasza:
89%

Tobb sebből is vérzik a történet....

"Tényleg nem a fő kérdéshez tartozik, de két hétig nem történt feljelentés és orvoshoz sem ment. A barátnői mondták el végül, akik szemtanúk és addig is az ő kérésére hallgattak. "

Tehat a barátnők látták, hogy bedrogozzak, de 1, nem figyelmeztették, 2, végignézték, hogy megerőszakolják, 3, orvoshoz/rendőrségre se vitték el utana. Persze.

2014. jún. 24. 13:04
 13/46 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy pár dologban hazudik, nem vagyok teljesen hülye én sem, látom, hogy nem stimmel az egész, de mit tehetnék? A barátnőm, akivel hat éve vagy kapcsolatban és két éve együtt is él velem, azt mondja, hogy megerőszakolták. Nem vádolhatom meg azzal csak úgy, hogy nem mond igazat! De sokadszorra mondom, hogy nem ez itt a kérdés.
2014. jún. 24. 13:18
 14/46 anonim ***** válasza:
23%
Egyértelműen abortusz. De en ott hagynám a leányotthonát, oldja meg ahogy akarja. Nem volt itt erőszak.
2014. jún. 24. 13:24
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem terveztétek a gyereket feltételezhetően védekeztetek, feltételezhető az is, hogy a barátnődnek szabályos ciklusa van tudjátok mikor voltatok együtt, stb. Így azért már nagy valószínűséggel belőhető kié a gyerek...
2014. jún. 24. 17:22
 16/46 anonim ***** válasza:
94%
Biztos elvetetnem.
2014. jún. 24. 18:00
 17/46 anonim ***** válasza:
1%
én a helyedben meg várnám míg meg születik és akkor egy DNS vizsgálatot csináltatnák így ha nem te vagy a gyerek apja ott tudod hagyni őket. ha meg te vagy akkor boldogan éltek tovább :)
2014. jún. 24. 21:21
 18/46 anonim válasza:
100%
Szerintem te ebben a sztoriban nagyon át vagy cseszerintve, de ez csak az én véleményem.
2014. jún. 25. 06:55
 19/46 anonim ***** válasza:
8%
Lepontozol azért,mert tettem fel pár kérdést?Hát akkor hajrá,nagyfiú,oldd meg a r*bi barátnőddel a problémát!Szánalmas!
2014. jún. 25. 07:01
 20/46 anonim ***** válasza:
4%

Hatalmas like az #5-ös válaszolónak.

A kérdésre pedig: miután megszületett a baba, elvégeztethetitek a dns-tesztet és még utána is dönthettek úgy, hogy örökbe adjátok.

Amire viszont a kérdésben nem tértél ki: a drog sem éppen kockázatmentes a baba egészségének szempontjából, de ezt persze majd az orvos megmondja, ha már tudható.

2014. jún. 25. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!