Lehet, hogy nem tőlem vár gyereket a barátnőm. Gondolkozunk az abortuszon, de nem vagyunk biztosak benne. Mi a helyes döntés?
Az, hogy rakjam ki a barátnőmet, nem opció, mert nem csalt meg. Bedrogozták. Az érdekes kérdés, hogy hogy került ilyen helyre nélkülem, de sikerült szemtanúkat találni, folyik a nyomozás és meg is bízom a barátnőmben, szóval nem hazudik.
A gyerekkel viszont nem tudjuk, hogy mi legyen. Ha nem lenne kétséges, hogy én vagyok az apa, akkor most boldogak lennénk, bár nem terveztünk gyereket. Az anyagi helyzetünk is megengedné a gyerekvállalást. Én viszont irtózom a gondolattól, hogy más gyerekét neveljem. Ha viszont elvetetjük, akkor talán a közös gyerekünket öljük meg. Nincs mindenki számára elfogadható út. Ti mit tennétek?
Szerintem kezdjetek el számolni. Hány hetes terhes, mikor volt az erőszak, mikor voltatok együtt.
Nő létemre azt mondom, hogy sok férfit az orruknál fogva vezetnek. Ne legy balek, nyisd ki a szemed.
"Ha meg nem tőlem van, akkor egy jól működő, hosszútávra tervezett kapcsolat megy tönkre."
Ha ez az igazság, amire jó esély van, akkor nem tönkre megy, hanem már korábban tönkre ment..., ez a kifogásolhatóan jól működő
Gondolkodj el a sántításon, egyáltalán, ha érett, felnőtt emberek vagytok, akkor nem drogozzák be, vagy ha mégis elhiszem ezt a kamut, akkor az érett felnőtt gondolkodás autómatikus, azonnali feljelentést von maga után, de ha ő zavart, fél, akkor legalább azoknak az állítólagos barátnőknek kéne észnél lenni!!!!
Sztem, simán félrelépett, de megbánta, bevallani nem meri, és kerített egy habiszti sztorit, amit te szépen be is nyaltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!