Lehet, hogy nem tőlem vár gyereket a barátnőm. Gondolkozunk az abortuszon, de nem vagyunk biztosak benne. Mi a helyes döntés?
Az, hogy rakjam ki a barátnőmet, nem opció, mert nem csalt meg. Bedrogozták. Az érdekes kérdés, hogy hogy került ilyen helyre nélkülem, de sikerült szemtanúkat találni, folyik a nyomozás és meg is bízom a barátnőmben, szóval nem hazudik.
A gyerekkel viszont nem tudjuk, hogy mi legyen. Ha nem lenne kétséges, hogy én vagyok az apa, akkor most boldogak lennénk, bár nem terveztünk gyereket. Az anyagi helyzetünk is megengedné a gyerekvállalást. Én viszont irtózom a gondolattól, hogy más gyerekét neveljem. Ha viszont elvetetjük, akkor talán a közös gyerekünket öljük meg. Nincs mindenki számára elfogadható út. Ti mit tennétek?
Majd, ha te is vegig szenvedsz 9 honapot es utana meg orokbeadod a sajat vered, akkor legyel igy felhabarodova, kedves utolso.
Konnyu ezt mondani..."add orokbe", de megtenni mar annal nehezebb.
Szerintem meg a Kérdező és a barátnője elég "nagyok", hogy megtudjanak hozni egy végleges döntést( és szerintem rohadtul nem az itt lévő válaszok lesznek hatásra a párra). Nem kell itt abortusz túlélőket mutogatni, aki akarja úgyis elveteti, még a videó hatására is.
Szerintem nagyjából mindenki tisztábban van vele, hogyan zajlik egy abortusz, hogy a magzatot, hogyan távolítják el az anyaméhből, és a lelki(már akit megvisel) testi következményekkel.
Gondolom nem tudsz teherbe esni, de azt hiszed javítasz a saját és mások helyzetén, hogy ide írogatsz? Hát nem hiszem. Direkt fájdalmat okozol magadnak, meg még ki tudja milyen gondolatok járhatnak a fejedben...
Az abortusz néha egy szükséges rossz, senki felett nem kell/ nem szabad ítélkezni emiatt. Még neked sem...
Én ezt tényleg nem értem ... És ha a kettőjük gyermeke?
Remélem, ezt már nem moderáltatjátok ki ...
"Közös babájuk még lehet. "
Ez egyáltalán nem biztos!! ÉS a kérdező határozottan arra kérdez: lehet, hogy az övé és akkor azt ölik, holott fogadásra készek. Szó szerint: "Ha viszont elvetetjük, akkor talán a közös gyerekünket öljük meg" Maradjunk annál, amit a kérdező kérdez, ne fantáziáljatok. DNS vizsgálat. A drog miatt is, a bizonytalanság miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!