Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha én nem szeretném, akkor is...

Melissza ikszdé kérdése:

Ha én nem szeretném, akkor is el veszik a babát? 16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok. 16 éves vagyok és terhes. Nem kérek a lenézö válaszokból ,hogy hamar van és felelötlen vagyok mert nem ez a lényeg most. Azt hiszem történt egy kis baleset. És ezt nem szeretnénk eltitkolni a szüleim elött sem. Az ö hozzá tartozói közül páran tudnak arról hogy babát várok. Meg szeretnék tartani a babát, de félünk hogy elvennék . Tudom kicsit korai , de nem tudnánk megtenni azt, hogy elvetessük. Inkább leszek fiatalon terhes, minthogy örök életembe bánjam hogy "megöljem" a gyermekem. Arra lennénk kivàncsiak, hogy ha anyukáméknak elmondjuk, és mi nem szeretnénk elvetetni , akkor is elvennék tölem? Úgy hallottuk hogy erre van külön törvény, de gondoltam azért meg kérdezem. Nem tudom mit szólnak hozzá a szüleim, azét félek hogy elvetetnék. El kell mondanom nekik, hisz

orvoshoz is kellene mennem és egyébként sem lehet sokáig titkolni.

Kedden leszek 8 hetes ha jól számoltuk. Elöre is köszi a válaszokat.

2014. máj. 4. 18:07
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a valoszokat egyebkent bocsi az elozo valaszomert csak lefagyott a telefonom es rosszul kuldte el. Igazatok van hogy fiatal vagyok, masklr vigyazni fogunk. Orvoshoz mentem es azt mondta hogy nincsen semmi baj korai veteles volt az idegessegtol . Egyebkent mar nem gorcsolok azota .
2014. máj. 28. 19:18
 32/32 anonim ***** válasza:
Azért remélem hogy sikerült feldolgoznod ezt a vetélést,mert ti nagyon ragaszkodtatok a babához,ha jól értem.
2014. jún. 30. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!