Ha én nem szeretném, akkor is el veszik a babát? 16/L
Sziasztok. 16 éves vagyok és terhes. Nem kérek a lenézö válaszokból ,hogy hamar van és felelötlen vagyok mert nem ez a lényeg most. Azt hiszem történt egy kis baleset. És ezt nem szeretnénk eltitkolni a szüleim elött sem. Az ö hozzá tartozói közül páran tudnak arról hogy babát várok. Meg szeretnék tartani a babát, de félünk hogy elvennék . Tudom kicsit korai , de nem tudnánk megtenni azt, hogy elvetessük. Inkább leszek fiatalon terhes, minthogy örök életembe bánjam hogy "megöljem" a gyermekem. Arra lennénk kivàncsiak, hogy ha anyukáméknak elmondjuk, és mi nem szeretnénk elvetetni , akkor is elvennék tölem? Úgy hallottuk hogy erre van külön törvény, de gondoltam azért meg kérdezem. Nem tudom mit szólnak hozzá a szüleim, azét félek hogy elvetetnék. El kell mondanom nekik, hisz
orvoshoz is kellene mennem és egyébként sem lehet sokáig titkolni.
Kedden leszek 8 hetes ha jól számoltuk. Elöre is köszi a válaszokat.
Nem kényszeríthetnek abortuszra, de a szüleid segítsége nélkül boldogulni fogtok?
Hogy képzeled a jövőtöket?
(Egyébként utolsó menstruáció első napjától kell számolni a terhességet, ugye tudod?)
Ha együtt szeretnétek nevelni, akkor célszerű lenne összeházasodnotok (gyámhatósági engedéllyel lehet).
Hajlandó lenne rá a barátod?
Szia! Nem kötelezhetnek rá, hogy elvetesd. Én is 16 évesen lettem terhes, anyám azt mondta hogy a hajamnál cibálva visz be a műtőbe, de aztán hamar rájött hogy ez nem így működik. Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan! :)
23L
Isten ments! Nincsen joga hozzá. A te életed, a te gyermeked! Becsüllek a döntésedért.
Nem értek egyet az abortusszal, mégis arra kérlek, ha majd megszületik a babád és édesanyád szeretettel fordul felé(tek), ne ródd fel neki, hogy most így áll a dologhoz. A javadat akarja, még ha tévúton jár is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!