Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szfehérvári Szent György...

Szfehérvári Szent György kórházban szült vki elmúlt pár hónapban,24 órás rooming in van vagy éjszakára le lehet adni a babát? Vagy csúnyán néznek, és nem szívesen veszik be?

Figyelt kérdés
Most köszi nem az érdekel hogy milyen hasznos a 24 órás rooming in, én is tudom, csak a tények érdekelnek köszönöm.
2013. máj. 31. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A szülés utáni első éjszaka sokan beadják, de utána nem szokás. És, ha be akarod adni, akkor éjfél előtt tedd!

Kevesen vannak, ha nem ordít megállás nélkül a babád, akkor szerintem ne add a nővéreknek!

Amúgy, ha kérdezel, szívesen segítenek, szerintem a legtöbb csecsemős nővér segítőkész!

2013. máj. 31. 12:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kevesen vannak, kevés baba születik? Igen én is úgy gondoltam hogy egy éjszakára legalább nem egész végig:)
2013. máj. 31. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 4 éves a fiam, és 6 hónapos a kislányom. MInd2x ott szültem. Első éjszakára ők vitték el, mondván, hogy pihenjek, de aztán már velünk volt. Nappalra, meg, hát megmondom őszintén, elég rondán néztek egyesek, ha valaki be akarta adni. Mondjuk a fiammal nem volt gond, evett-aludt, de a lányomtól nem nagyon lehetett pihenni. Egyszer akartam beadni, miután egyedül maradtam a szobában, hogy elmenjek wc-re, meg lezuhanyozzak, de úgy néztek rám, mint a véres rongyra. Én csak attól féltem, hogy valaki "ellopja". :) Visszamentem vele, de aztán utánam jöttek, és elvitték mégis. Lehet, csak én fogtam ki ilyent. :(
2013. máj. 31. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs, úgy értettem a nővérek vannak kevesen!

Én mindkétszer úgy szültem, hogy tömve volt az osztály, és folyamatosan születtek a gyerekek, úgyhogy nem volt túl sok idejük a nővéreknek!

2013. máj. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!