Mikortól veszik fel bölcsibe a babát? Anyósom szerint nekem jövőre menni kell melózni?
Figyelt kérdés
babám még csak 1éves lesz akkor.Kis faluba lakunk tehát nincs tumultus a bölcsibe.De mi a törvény?2010. dec. 31. 06:57
1/8 anonim válasza:
6 hónapos kortól mehet bölcsödébe a kicsi.
2/8 anonim válasza:
De miért kell menned? Másfél-2 éves korú a legtöbb bölcsis...
3/8 A kérdező kommentje:
mert ő úgy gondolja,hogy menni kell,mert parancsolgat azért!
2010. dec. 31. 08:17
4/8 anonim válasza:
Hát akkor hajrá, menjen dolgozni ő. Te nem vagy jövedelem nélkül, hiszen GYED-et vagy GYES-t kapsz. A bölcsödében fizetni kell a kicsinak az étkezést, ami havi 10e körül van.
5/8 anonim válasza:
20 hetes kortól lehet bölcsibe adni a piciket.Miért nem ő dolgozik?Ameddig lehet maradj a picivel,és te döntsd el,ne az anyósod.Ez a te életed,neki is volt lehetősége gyereket nevelni,most te jössz.Ez legyen a te döntésed!
6/8 anonim válasza:
hallgatsz az anyósodra? Én elküldeném a francba az biztos.
7/8 anonim válasza:
Három évig lehetsz GYES-en, ha jól tudom az első év után 6 órában dolgozhatsz mellette, de én inkább maradnék a bébi mellett... végülis azért kapnak az anyák három évig támogatást, hogy a gyerek mellett lehessenek, hiszen a babának az a legjobb...
Az anyósok szeretnek parancsolgatni :-(
Neked viszont azt kell szem előtt tartanod, ami a babádnak a legjobb. Szoptatsd, szeretgesd és maradj mellette amíg csak lehetséges. Ez az időszak egyszeri és később nem lesz több lehetőséged így babusgatni a kisbabádat. Használd ki ezt az időt! ;-)
8/8 anonim válasza:
Két éves koráig Gyed-et kapsz ha elmész dolgozni nem kapod. Plusz fizeted a bölcsit. Nem is jönnél ki jobban. Ezt mond meg neki. Ha a pénz a baja talán így lemond az ötletéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!