Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha én nem szeretném, akkor is...

Melissza ikszdé kérdése:

Ha én nem szeretném, akkor is el veszik a babát? 16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok. 16 éves vagyok és terhes. Nem kérek a lenézö válaszokból ,hogy hamar van és felelötlen vagyok mert nem ez a lényeg most. Azt hiszem történt egy kis baleset. És ezt nem szeretnénk eltitkolni a szüleim elött sem. Az ö hozzá tartozói közül páran tudnak arról hogy babát várok. Meg szeretnék tartani a babát, de félünk hogy elvennék . Tudom kicsit korai , de nem tudnánk megtenni azt, hogy elvetessük. Inkább leszek fiatalon terhes, minthogy örök életembe bánjam hogy "megöljem" a gyermekem. Arra lennénk kivàncsiak, hogy ha anyukáméknak elmondjuk, és mi nem szeretnénk elvetetni , akkor is elvennék tölem? Úgy hallottuk hogy erre van külön törvény, de gondoltam azért meg kérdezem. Nem tudom mit szólnak hozzá a szüleim, azét félek hogy elvetetnék. El kell mondanom nekik, hisz

orvoshoz is kellene mennem és egyébként sem lehet sokáig titkolni.

Kedden leszek 8 hetes ha jól számoltuk. Elöre is köszi a válaszokat.

2014. máj. 4. 18:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényszerítenek. A jövőben nehéz dolgod lesz, de sok akaraterőt és kitartást kívánok neked. Babacuccokat próbálj meg a barátoktól szerezni, vagy rokonoktól, spóroljatok össze pénzt, nyáron menj el te is dolgozni, hogy le tudj rakni valamit az asztalra, de ha időd engedi, akkor suli mellett is próbálj meg valamit. Remélem a párod is kitart melletted :)
2014. máj. 8. 09:32
 22/32 anonim ***** válasza:
72%

" Ha megszülöd idővel úgy is elveszik tőled. Tini szerelem a tiéd, úgy sem maradsz együtt a pasiddal. Ha a szüleid kidobnak otthonról és a pasid is kidob akkor majd nézegelődhetsz. Egyébként ezt érdemelnéd." Én, pedig aki a fenti szöveget írta, azt kívánom, hogy hasonló sorsra jusson, mint amit a kérdezőnek szánt a csöppet sem kedves válaszával!

Kedves Kérdező!

Szurkolok neked, hogy egészséges babát szülj, és, hogy a kettőtök kapcsolata legalább 15 évig olyan stabil legyen, mint ahogy a föld forog!

2014. máj. 9. 14:35
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Aki pedig azt a sértö választ írta annak meg üzenem hogy nemismered a barátom, sem engem. Honnan tudod hogy elfog hagyni? Sem öt nem ismered , sem engem. Nem hinném hogy te megtudod mondani hogy mi is lesz ebböl. Nemtudom hány éves vagy, de ha neked valaha ìgy alakult hogy elhagyott a párod akkor tényleg sajnálom. ! Nem rosszból írtam de te még is megtetted ìgy ismeretlenül is. Hát ne legyen igazad , de szeretjük egymást és ez nem csak 'tini szerelem'.. el lehet ìtélni ,mert gyereket vârok de tudod nem én vagyok az egyedüli a világban ,és ha meg is szülöm mindent megfogunk tenni és most is azon vagyunk hogy ami hármunknak kelleni fog meg legyen ! .
2014. máj. 11. 18:51
 24/32 anonim ***** válasza:

A kérdésed már megválaszolták,én csak annyit írnék,hogy le a kalappal,hogy fiatal korod ellenére nem a könnyebb utat választod!

Remélem segítő családi háttered van és elkerülnek majd a nehézségek.jó egészséget kívánok!

2014. máj. 17. 13:08
 25/32 anonim ***** válasza:
Elmondtad a szüleidnek hogy babát vársz? Ha igen,mit szóltak hozzá?
2014. máj. 22. 22:09
 26/32 A kérdező kommentje:
Elmondtuk a szüleimnek hogy lehet babát várok, nem igazán örültek. Próbáltak rábeszélni hogy vetessem el mert még fiatal vagyok, amiben igazuk van de ezt el kell fogadniuk. Meg mondtuk nekik hogy megakarjuk tartani , és nem kell félnie semmitöl. 1-2 hét után megbékélt ugymond . :) ... Aztán hétfön meg jött.. Pozitiv teszt után nem vártam ezt, de 3 napig menstruáltam :( Valami fehér jött ki belölem nagyon kicsi volt és elötte görcsöltem nagyon de nagyon. :( Ma néztem tesztet negativ. :/ Lehet a sok idegeskedés miatt elvetéltem vagy
2014. máj. 25. 17:25
 27/32 A kérdező kommentje:
*v
2014. máj. 25. 17:26
 28/32 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami tõrtênt, orvoshoz minnêl elõbb menj el, megnêzi ultrahanggal, hogy kitisztilult e a mêhed
2014. máj. 25. 22:59
 29/32 anonim ***** válasza:
Valóban elképzelhető, hogy korai vetélésed volt. Én felkeresném vele az orvost, mert ha esetleg természetesen nem tisztul ki, sajnos rá kell segíteni műszerrel, különben begyulladhat, elfertőződhet a méhed. Minél hamarabb járj utána!! Valószínűleg tényleg terhes voltál, ezt erősítik az erős görcsök is.
2014. máj. 26. 17:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen menj el orvoshoz! Nagyon fiatal vagy még,van időtök még a családalapításra bőven várj még pár évet! De nagyon sajnálom.
2014. máj. 27. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!