Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Aki elveteti az egészséges...

Aki elveteti az egészséges gyermekét az bűnt követ el?

Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 20:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, biztos nem szűntem volna meg a helyedben anyámékat szeretni, de azt tudva, hogy a 24 hetes magzattal azt tették, amit, feltehetőleg ugyanúgy éreznék, ahogyan te. Sőt, még azt a kérdést is feltettem volna, hogy vajon a saját életem egy ilyen, az emberi életet nem tisztelő közegben puszta véletlen, vagy nem...

Azt is veszteségnek tartom, ha valakinek ab ovo nincs testvére. Azt meg pláne, ha volt, de nem engedték megszületni. És a sírig cipelném magammal azt a csalódást, amit anyámék viselkedése keltett volna egy ilyen esetben bennem.

2014. máj. 22. 14:50
 62/62 anonim ***** válasza:
Igen, csalódott is vagyok és nagyon szomorú. Bár nekem végső soron jó szüleim voltak. Ám nem érték meg a lányom születését, apám mindössze 16 nappal maradt le róla. Szerintem a sors valóban nem hagy kiegyenlítetelen számlákat...
2014. máj. 22. 15:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!