Igen, óriási bűn!!! Emberről beszélünk, egy pici életről, aki nem önszántából akarta, hogy megfoganjon, de ha már így történt igenis joga van az élethez!!!! Két babámat elvesztettem (nem! nem abortusz miatt!!), évekig vártuk Őket, de sajnos nem sikerült kihordanom a Drágáimat! Ha a környezetemben megtudnám, hogy valaki szánt szándékkal elvetetné a Pici, egészséges babáját, én minden szó nélkül elfordulnék tőle!!!! Felháborítónak tartom az abortuszt!!!!! Vannak, akik évekig küzdenek, hogy lehessen gyermekük, mások meg a felelőtlenségük végett emberi életekkel játszanak! BORZALMAS!
2014. máj. 16. 12:53
42/62 anonim válasza:
Egy érzésekre még képtelen, fejletlen lényt, ne nevezz már embernek...
Attól, hogy neked még nem lehettek gyerekeid és másnak pedig igen, nem kéne ítélkezned. Te szeretnél babát, de másoknak nem.
2014. máj. 16. 13:04
43/62 anonim válasza:
mások*
2014. máj. 16. 13:04
44/62 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Azért abba belegondolhatnál, hogy mindig azok ajnároznak, hogy milyen rossz nekik testileg meg lelkileg is, aki már voltak abortuszon, mert nem akarták a babájukat mégsem! Aki nem akar gyereket, VÉDEKEZZEN!!!!
2014. máj. 16. 13:09
45/62 anonim válasza:
Egyetértek védekezzen. De sajnos előfordul, hogy becsúszik még így is.
A siránkozásról meg csak annyit, hogy sokan kényszerből vetetik el. Nincs pénz, rossz családi háttér, kor(túl fiatal/ túl idős). Ilyenkor jobb is ha nem születik meg egy baba. De attól még annak a nőnek igenis fájhat, főleg ha a későbbiekben gyereket is szeretne.
2014. máj. 16. 13:41
46/62 anonim válasza:
Az örökbe adás is lehetőség, bármit, csak az abortuszt ne! De mindenkinek más a véleménye, én is csal leírtam a sajátomat, tudom kicsit odamondtam a dolgokat, de nekem ez a berögzült véleményem! Mint másoknak, más...
2014. máj. 16. 15:43
47/62 anonim válasza:
Magyarorszag a becsuszos orszag az ab statisztika eszmeletlen magas oroszorszag utan a legmagasabbb egesz kontinensen.
2014. máj. 16. 16:55
48/62 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy 9 hónap után meg már ki lenne képes odaadni másnak a gyerekét. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja kihez kerülne és 20 év múlva, majd nem e kapsz tőle, egy alapos kis fejmosást, hogy milyen ember is az aki eldobja magától a gyermekét.
Ismerek sajnos ilyen esetet.
2014. máj. 16. 18:47
49/62 anonim válasza:
Igazad van utolsó, ezért inkább ölje meg,szabdaltassa szét.
2014. máj. 16. 19:45
50/62 anonim válasza:
Ismersz örökbe adott gyereket? Mert én igen, és hidd el, többször kívánta már ,hogy inkább halt volna meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!