Lehet még egészséges a kisbabám?
Figyelt kérdés
20 hetesen sikerült megválnom a cigitől.napi 5-6 szálat szípszívtam.nagy baj lesz?1 hete nem szívom2014. ápr. 28. 11:56
1/7 anonim válasza:
Lehet még egészséges, de sokat rontottál az esélyein. Szegény ártatlan kisbaba. Minek az ilyen nőnek baba, ha nem képes vigyázni a baba egészségére?! Idióta.
2/7 anonim válasza:
Ha kitartasz és nem is idegeskedsz, minden jók alakulhat.
3/7 anonim válasza:
Lehet még egészséges kisbabád, annak is lehet, aki végig dohányzik, csak az esélyek csökkennek. Most már visszacsinálni nem tudod, fel a fejjel, és tényleg ne szívj többet.
4/7 anonim válasza:
Nagyon sokan dohányoznak terhesen!Nem értem mit kell szegény leoltani!Ő arról nem tehet,hogy nem tud egyik napról a másikra leszokni!Akkor aki dohányzik ne legyen gyerek vagy mi?Van aki gyógyszert is szed mert muszáj!Nem azért,hogy jól érezze magát.Biztos mondták vna neki,ha nem jól fejlődik a baba vagy valami!Reméljük minden rendben lesz a babával!Hozzátenném,hogy én nem dohányzok!
5/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb jól letolni a kérdezőt. Persze gondolom olyan bunkózik itt aki soha nem gyújtott rá és fogalma sincs milyen megválni a cigitől.
Nem lesz baja a babádnak, ne aggódj és nagyon gratulálok hogy le tudtad tenni. Én még kínlódok vele de nagyon igyekszem.
6/7 anonim válasza:
Teljesen igazad van 5-ös válaszoló!Én voltam a 4-es én nem dohányzom mégis megvédtem!
7/7 anonim válasza:
Azta még lepontozgassák a válaszokat....-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!