Lehet ebből még egészséges baba?
Szerintem nem vagy terhes. Ha 4 hetesnek számolod magad, akkor ugye egyébként is most kellene megjönnie nem.
Tehát egyszerűen most nem jött össze.
Sajnálom, de nem tudom honnan veszed ilyen biztosra, hogy terhes vagy, mikor a teszt sem mutatja. Ha a "tünetek megvannak", akkor már a tesztnek is pozitívnak kellene lennie. Na meg közel 4 hetesnek gondolod magad, akkor az azt jelenti, hogy pont esedékes a menzeszed, ami most meg is jött.
Sajnálom, de szerintem sem vagy /voltál terhes, a tünetek nem mérvadóak!
Nekem 11. dpo-n halvány tesztem volt nem várt napján pedig halvány de jol látható pozi teszt mindkét gyerkőccel, pedig össze vissza a ciklusom, mindig az alapján tudom mikor kéne megjönnie h az ovuláció után számolok 14-15 napot...sztem sem vagy terhes...nekünk a 2. jött nehezen, másfél év tesztelés, próbálgatás, missed ab után...tudom min mész keresztül, de ne hitegesd magad mert csak beledilizel és jobban összetöröd a saját szíved...
10 hkm
Lehet, hogy annyira szeretnéd a babát, hogy tüneteket csak beképzeled. van ilyen. ha vér, akkor az enm olyan, mintha menstruálnál, hanem menstruálsz is. nagyon sajnálom, de inkább ezt tudatosítsd magadban minthogy bekattanj. Az orvos szerinted mit mondana neked? Tuti nem akar még csak látni se, hiszen nincs pozitív teszted és menztruálsz.
az meg, hogy ovulációkor volt az aktus még nem jelent semmit. mi egy évig mindig együtt voltunk ovukor is, a baba mégis csak egy év után jött össze. amit onnan tudtam, hogy nem menstruáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!