Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebből még egészséges baba?

Lehet ebből még egészséges baba?

Figyelt kérdés
Közel négy hetes terhes vagyok, teszt nem mutatja még, de tudom. Ovulációkor volt az aktus, megvannak a tüneteim. Ma reggel óta olyan mintha menstruálnék. Sajna nem barnázás, hanem tiszta vér. Dokim sajna nem veszi fel. Mi lehet ez? Elveszítem? Kosz, ha irsz.
2014. ápr. 8. 14:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem vagy terhes. Ha 4 hetesnek számolod magad, akkor ugye egyébként is most kellene megjönnie nem.

Tehát egyszerűen most nem jött össze.

2014. ápr. 8. 14:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, ha teszt nem mutatja és menstruálsz is?
2014. ápr. 8. 14:56
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
EGészen egyszerűen valószínűleg nem vagy terhes. A teszt negatív, menstruálsz. Sajnálom, őszintén. :(
2014. ápr. 8. 14:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A tesztnek mar mutatnia kellett volna a terhesseget. Raadasul meg menstrualsz is, igy nem vagy terhes. Majd legkozelebb.
2014. ápr. 8. 14:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de nem tudom honnan veszed ilyen biztosra, hogy terhes vagy, mikor a teszt sem mutatja. Ha a "tünetek megvannak", akkor már a tesztnek is pozitívnak kellene lennie. Na meg közel 4 hetesnek gondolod magad, akkor az azt jelenti, hogy pont esedékes a menzeszed, ami most meg is jött.

Sajnálom, de szerintem sem vagy /voltál terhes, a tünetek nem mérvadóak!

2014. ápr. 8. 15:04
 6/18 A kérdező kommentje:
34 naposak a ciklusaim. Es mivel vannak már gyerekeim, tudom a tüneteket. Remélem a dokimat elérem mielőbb. Köszi az eddigi válaszokat.
2014. ápr. 8. 15:11
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem 11. dpo-n halvány tesztem volt nem várt napján pedig halvány de jol látható pozi teszt mindkét gyerkőccel, pedig össze vissza a ciklusom, mindig az alapján tudom mikor kéne megjönnie h az ovuláció után számolok 14-15 napot...sztem sem vagy terhes...nekünk a 2. jött nehezen, másfél év tesztelés, próbálgatás, missed ab után...tudom min mész keresztül, de ne hitegesd magad mert csak beledilizel és jobban összetöröd a saját szíved...

10 hkm

2014. ápr. 8. 15:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes lennél kimutatná. Te csak terhes akarsz lenni. Nem vagy csak menstruálsz.
2014. ápr. 8. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy annyira szeretnéd a babát, hogy tüneteket csak beképzeled. van ilyen. ha vér, akkor az enm olyan, mintha menstruálnál, hanem menstruálsz is. nagyon sajnálom, de inkább ezt tudatosítsd magadban minthogy bekattanj. Az orvos szerinted mit mondana neked? Tuti nem akar még csak látni se, hiszen nincs pozitív teszted és menztruálsz.

az meg, hogy ovulációkor volt az aktus még nem jelent semmit. mi egy évig mindig együtt voltunk ovukor is, a baba mégis csak egy év után jött össze. amit onnan tudtam, hogy nem menstruáltam.

2014. ápr. 8. 15:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a tüneteket be is képzelheted magadnak, ha nagyon szeretnél teherbeesni. Édesanyám volt álterhes több mint 30 évvel ezelőtt, ő is nagyon vágyott már egy kisbabára.
2014. ápr. 8. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!