Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebből még egészséges baba?

Lehet ebből még egészséges baba?

Figyelt kérdés
Közel négy hetes terhes vagyok, teszt nem mutatja még, de tudom. Ovulációkor volt az aktus, megvannak a tüneteim. Ma reggel óta olyan mintha menstruálnék. Sajna nem barnázás, hanem tiszta vér. Dokim sajna nem veszi fel. Mi lehet ez? Elveszítem? Kosz, ha irsz.
2014. ápr. 8. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Te ezt az egészet beképzeled. Agyban van baj nem máshol. Ha a teszt nem mutatja és menstruálsz is akkor tuti nem vagy és nem is voltál terhes! Ezt értsd meg, nem vetélsz mert nincs mit vetélned.

Az h volt már gyereked és tudod milyen tünetekkel jár azt simán beképzelheted és teszed is! Higgadj le. Nem vagy terhes és nem is voltál most.

2014. ápr. 8. 16:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért az utolsó egy kicsit visszavehet, őrült azért nem vagyok. Mivel két héttel előbb jött meg ez a menstruációnak nevezett valami, ez akkor sem okés holnapután kell bemennem vizsgálatra. Nekem meg sosem volt ilyen vérzeses zavar, ezért gondoltam arra,hogy babat erzek, hiszen akkoris olyan mintha meg akarna jonni. De igy, valami hormomzavar lehet, bár a menzesz nem egy napig tart. És kedves, megértő utolsó, VANNAK gyerekeim. Kivánom,hogy sose ijefj meg, és képzeld a legrosszabbakat.
2014. ápr. 8. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Két héttel előbb jött meg??? Tehát csak 2 hét múlva lenne esedékes a menzeszed? Ezt most nem értem. Akkor még csak most kellene peteérésednek lennie. Meg akkor hogy lehetnél 4 hetes terhes???
2014. ápr. 9. 09:23
 14/18 anonim ***** válasza:
29%

Azért számolja, hogy két héttel előbb jött meg, mert 34 naposak a ciklusai.

Kérdező, a vérzés még tart vagy csak egy napos volt? ha csak egy napos volt, akkor hormonzavar is lehet, és igen, akkor persze, hogy lásson orvos. DE ha rendes menzi, akkor simán jekentheti azt, hogy most nem 34 napra jött meg, hanem előbb. Majd írd meg, hogy mi a helyzet.

2014. ápr. 9. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:

"Azért számolja, hogy két héttel előbb jött meg, mert 34 naposak a ciklusai. "

Ez butaság, legalábbis nem magyarázza meg a dolgot. Ha 34 naposak a ciklusai, és 2 héttel korábban jött most meg (már ha menzesz), akkor még csak a 20. ciklusnapján tart, még csak most kéne peteérésének lennie, na meg eleve nem is lehetne sehogysem 4 hetes terhes, mint ahogy állítja. Szóval nagy a zavar itt.....

2014. ápr. 9. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Hogy lehetsz 4 hetes terhes ha 2 hettel hamarabb jott meg? En nagyon ,egerto vagyok de ha vki boduletes hulyesegeket ir nem fogok kertelni. Sehol nem irtam h nincs gyereked, elotte olvastam h van. Azert is irtam amit irtam olvasd el meg egyszer hatha megerted. Mind1 is te tudod. En ezt reg nem ertem mit hablatyolsz ossze de ahogy olvasom mas sem igazan,

2014. ápr. 9. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
No, akkor lássuk csak: azt mondod, hogy ovulációkor voltatok együtt (mert azt állítod, hogy biztosan tudod, hogy ovud volt). ha 4 hetesnek mondod magad, akkor az ovud ugyebár két hete volt. De csak két hét múlva kéne megjönnie szerinted (merthogy azt mondtad, h két héttel korábban jött). Ezek szerint akkor neked az ovu és a menzes között 4 hét!!!! szokott eltelni??? No, ez azért furcsa lenne.
2014. ápr. 9. 18:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Igen, ovukor, mert pafranyt mutatott a teszt. Egyik babam sem felidoben fogant, hanem amikor a teszt mutatta. A dokim sem nagyon erti, volt mikor babat vartam, de az uh- n meg lehetett erett tuszoket latni. Majd a dokinal kiderul mi a helyzet most. Segitseget vartam, de banom,hogy ide fordultam. Ijedtsegemben batoritast vartam volna, nem azt,h hulyenek neznek. Eloszor kerdeztem es utoljara.
2014. ápr. 9. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!