Lehet ebből még egészséges baba?
Te ezt az egészet beképzeled. Agyban van baj nem máshol. Ha a teszt nem mutatja és menstruálsz is akkor tuti nem vagy és nem is voltál terhes! Ezt értsd meg, nem vetélsz mert nincs mit vetélned.
Az h volt már gyereked és tudod milyen tünetekkel jár azt simán beképzelheted és teszed is! Higgadj le. Nem vagy terhes és nem is voltál most.
Azért számolja, hogy két héttel előbb jött meg, mert 34 naposak a ciklusai.
Kérdező, a vérzés még tart vagy csak egy napos volt? ha csak egy napos volt, akkor hormonzavar is lehet, és igen, akkor persze, hogy lásson orvos. DE ha rendes menzi, akkor simán jekentheti azt, hogy most nem 34 napra jött meg, hanem előbb. Majd írd meg, hogy mi a helyzet.
"Azért számolja, hogy két héttel előbb jött meg, mert 34 naposak a ciklusai. "
Ez butaság, legalábbis nem magyarázza meg a dolgot. Ha 34 naposak a ciklusai, és 2 héttel korábban jött most meg (már ha menzesz), akkor még csak a 20. ciklusnapján tart, még csak most kéne peteérésének lennie, na meg eleve nem is lehetne sehogysem 4 hetes terhes, mint ahogy állítja. Szóval nagy a zavar itt.....
11-es vagyok
Hogy lehetsz 4 hetes terhes ha 2 hettel hamarabb jott meg? En nagyon ,egerto vagyok de ha vki boduletes hulyesegeket ir nem fogok kertelni. Sehol nem irtam h nincs gyereked, elotte olvastam h van. Azert is irtam amit irtam olvasd el meg egyszer hatha megerted. Mind1 is te tudod. En ezt reg nem ertem mit hablatyolsz ossze de ahogy olvasom mas sem igazan,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!