Terhesség, hatalmas felelőtlenség. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég tudtam meg hogy terhes vagyok, a párommal 4,5 éve vagyunk együtt, én 21 éves vagyok, a párom 25. Én nem dolgozom, évek óta csak időszakos munkáim vannak mert nem találok semmit. A párom dolgozik, de ez egy család eltartásához édes kevés. Világ életemben imádtam a gyerekeket, és mindig is tervben volt hogy egyszer anya szeretnék lenni, de a jelenlegi helyzetünkben, úgy érzem hogy hatalmas nagy felelőtlenség egy babát be vállalni, nem tudnánk neki mindent meg adni, és ez nagy fájdalom lenne számunkra, mert nem szeretnénk azt hogy a babánk nélkülözzön bármit is. Én édesapámmal és nagypapámmal élek, a párom szinte mindig itt van, de nem mondhatni hogy össze költöztünk. A szívem szakad meg és egész nap csak sírni tudok, de még is úgy érzem hogy a helyes döntés az lenne ha nem tartanánk meg. Nagyon sajnáljuk, én is és párom is, mind ketten nagyon kivagyunk, de ha neadj Isten történik párommal valami, mit csinálok a babával? Miből tartom el? Hogy adok meg neki mindent amit csak szeretne? Kérek mindenkit hogy csak normális választ írjon, a provokálás és kötekedés egyáltalán nem érdekel, van így is elég nagy szív fájdalmam. Világ életemben gyűlöltem már csak az abortusz gondolatát is, szemen tudnám magam köpni hogy egyáltalán eszembe jutott ez a dolog, de esélyünk sincs hogy 1 fizetésből 3-an meg éljünk a mai világba. :(2014. febr. 10. 14:29
61/67 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk köszönöm, úgy néz ki hogy kislány :) mocorog virgonckodik folyamatosan :)
2014. jún. 11. 10:50
62/67 anonim válasza:
Szia.en orulok a dontesednek, es elfogadtam volna ha nem tartod meg azt is. szeretnek neked segiteni, van egy par kislany ruham,ingyen elkuldenem neked de nem tudom itt hogyan vehetem fel veled a kapcsolatot?
63/67 anonim válasza:
Utolsó: írj privát üzenetet a kérdezőnek.
64/67 anonim válasza:
En voltam aki kislany ruhat ajanlott fel, es nem vagyok gyilkos, van 3gyonyoru kislanyom,akiknek a kinott ruhaibol adtam volna!!!!
65/67 anonim válasza:
Szia! Azóta mi a helyzet veletek?
66/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ismét sikerült fel tévednem erre az oldalra. A kislányom most lesz 1 éves, ő az én mindenem, imádom :)
2015. szept. 30. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!