Reggelre hatalmas ajakherpesz jött ki? Baja lehet a babámnak?
Figyelt kérdés
12 hetes vagyok. Eléggé ég fàj nem mertem kenni semmivel, tettem rá fogkrémet és ajànlottâk a Hevizos krémet...én kibirom csak a babânak nem lesz baja??sokszor volt mar herpeszem...2014. jan. 26. 16:42
2/6 anonim válasza:
Szia. Ne aggódj, nem lesz semmi baja a picúrnak :)
3/6 A kérdező kommentje:
2es köszi.1.nem kommentàlom nem értem minek vàlaszolnak az ilyenek...
2014. jan. 26. 16:52
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt.Sajnos a terhesség előtt is elég sokat,meg alatta is.Tudom ajánlani a herpesztapaszt,nagyon jó dolog.
A dokim mondta hogy azt használhatom ilyenkor.
De nyugi,a babának semmi baja sem lesz. :)
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező nekem szinte egy hónap egy el úgy hogy ne lenne herpeszem :( van amikor egy héten keresztül minden nap csak eggyel több van:( Én kínai menta olajat használok szépen leszárítja,vagy teafa olajat használok.Nekem a krémektől csak jobban megszívja magát :( Nem lesz gond a babának nyugodj meg!!!!A lényeg ha meg lesz a pici herpeszes szájjal sose puszilgasd!!!A.
6/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt, de semmi bajt nem okoz! Sokat segített a Zovirax kenőcs, tök hamar lehúzta, és nem is dagadtak meg tőle a hólyagok! A kisfiamnak azóta sincs baja! Ja, a dokim azt mondta anno, hogy csak a genitális herpesz a gáz, mert úgy nem engednek hüvelyi úton szülni! Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!