23 hetes terhes vagyok. Reggel alig van hasam, este meg hatalmas. Faj es rosszul vagyok, nem tudok elaludni. Szerintetek mit egyek delutan/este, hogy ne legyek rosszul?
Szintén 23. hét, nagyjából ismerős, amit írsz.
Egyszerűen préselődik össze a gyomor és kisebb lett az űrtartalma. Egyszerre kevesebbet vigyél be mind fogyadékból,mind ételből.Főleg a folyadék foglal sok helyet. Inkább poharanként igyál, vagy kortyonként.
Ha egyszerre lehúzol fél litert, akkorfeszíteni fog.
Hashajtó, amit ilyenkor lehet és érdemes:tamarin lekvár. Bioboltokban, gyógyszertárakban többnyire árulják.Nekem egyszer teljes, három napos forgalmi dugót oszlatott fel...
Ismerős amit írsz én a 24.hétben járok...esténként feszít a hasam nagyon, reggel meg jóval kisebb.
Ráadásul én van hogy csak félig ülve tudok elaludni olyan sok gyomorsavam van, illetve alig kapok levegőt, mintha allergiás lennék...
de csak elmúlik...
Én mikor nem eszem tejterméket nem puffad annyira a hasam.
Minden nap setalok mert van kutyusunk. En mondjuk ez elmult napokban eleg sokat eszem. Rogton reggel nem tudok, mert rosszul vagyok. De ha mar egyszer ettem, akkor allandoan ehes vagyok. Csak nekem az a baj szinte a kezdetektol, hogy soha nincs gusztusom semmire. Mar voltam ugy is, hogy este mar sirtam, mert korgott a gyomrom es nem volt gusztusom az eg vilagon semmire.
Ezt az esti dolgot meg asszem muszaj lesz megszoknunk csajok... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!