Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti is hatalmas...

Kismamik! Ti is hatalmas élményként és csodaként élitek meg magzatotok mozgását? Meséljetek!

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Oh, mi belé vagyunk szerelmesedve. Imádom, mikor jelt ad magáról, fészkelődik, lehet vele játszadozni, kommunikálni, zenével kedvében járni, vagy szimplán jól kifeszíti magát, és minileltárt lehet tartani egyes porcikákról. :) Nagyon aktív, és annak ellenére, hogy ez néha kellemetlen, fájdalmas, én imádom, megnyugtat. Tudom, hogy jól van, még mindig mindig olyan örökmozgó, mint amilyen szokott is lenni. Nagyon jó érzés, hogy így lehet vele kontaktolni, és kézzel foghatóbb a szó szoros értelmében véve a jelenléte. Valahogy az emberben sokkal mélyebb kötődés alakul ki, igazi kis szerelem.

Talán elfogult vagyok, de első baba, nekünk minden új. :)

23 hkm

2013. ápr. 27. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk is elso baba!Nagyon szeretem mikor mozog!Elolvadok tole!Megnyugtato nagyon mikor bejelentkezik!:) Ma ereztem masodjara hogy kinyomta magat!Eloszot a labacskajat nyomta ki aztan ma a popsijat.:D Bar az en babam meg nem vettem eszre hogy reagalna a zenere.Bar mikor parom zongorazik akkor lenyugszik ha addig mozgott..:) De imadom ezt az erzest!Neha bizony fajdalmas (peldaul mikor megfordul vagy alul mocorog az nem olyan kellemes,de azt is szeretem..).Meg mindig egy kis csodakent gondolok ra.:) 24 hkm
2013. ápr. 28. 02:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hihetetlen nagy élmény :) Imádom ahogy mocorog :) A férjem is látja már kívülről a rugdosást, és Ő is odáig van érte :) Egyébként nekünk is első baba :)

Mi pár napja vettük észre, hogy ahova a férjem teszi a kezét a hasamon, oda nyomja magát a kislányunk :) Már most nagyon imádjuk, akkor mi lesz ha megszületik?! :D

25 hkm

2013. ápr. 28. 08:04
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Én sosem voltam elolvadva tőle.

Persze érdekes és jó érzés, de hogy ájuldozzak a gyönyörtől? Na azt nem, én sosem voltam az az émelygős típusú anyuka. (minden rosszindulat nélkül írom)

2013. ápr. 28. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
16.hétben éreztem Őt először,a 18.-tól mindennap,reggel,délben,délutánn,este.Első trimeszterben nagyon megviselt a hormonváltozás,hisztis voltam,stb...de amióta mozgolódik azóta elmultak az érzékeny időszakok.Mindig megmosolyogtat,olyan nagy örömöt okoz,hogy el sem mondható :)Főleg hogy eleinte teljesen lent éreztem a pocakomban,most bedig már köldök fölött is.Mindig játszunk,megsimogatom-erre ő rug egyet,megint simi,megint rug :) Mivel a párom külföldön dolgozik,igy nem érezte még,de csináltam egy videot és ugy küldtem el neki,meglepődve kérdezte: Neked mozog a hasad?? Hiszen el sem tudta képzelni milyen mikor a picurkája már szemmel láthatoan mozog és jelet ad magáról :) 20hkm
2013. ápr. 28. 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt sem hatalmas élmény, sem csoda, hanem teljesen természetes dolog, mint pl. a teherbeesés is. Ha mozogtak, akkor megnyugodtam, hogy nincs baj.
2013. ápr. 28. 10:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Szupi kismamik! Gyakorlatilag én még fel se fogtam hogy kisbabàm lessz!Annyira hihetetlenez az egéssz, és én kedves utolsó vàlaszoló igen is csodaként élem meg ezt az egésszet! Mert lehet hogy neked ez természetes dolog de én 8 évet vàrtam rá,és ezért minden napom izgalmas és csodaként élek meg minden apró mozdulatot!!! De köszönöm vàlaszod!!! Mindenkinek sok boldogsàgot!
2013. ápr. 28. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Első lennék!

Szuper, hogy nem vagyunk egyedüliek, akik kicsit olvadoznak. Persze, mások vagyunk, mindenkinek más a terhességhez való hozzáállása, és nem várható el, hogy mindenki mindenre ugyanúgy reagáljon. A változatosság szépsége. :)

Kedves 2.!

Nálunk úgy alakult ki, hogy én mindig is nagy zeneimádó voltam. Így a kezdetektől kezdve sok zenét hallgatok, és vannak bizonyos visszatérő kedvencek, amiket akár naponta kétszer-háromszor is hallhat, de naponta nagy valószínűséggel. Így szerintem, már vagy a kis könyökén jönnek ki, vagy éppen hogy megnyugtatja, hogy vannak dalok, amiket állandóan hall. (Ha gondolod, szívesen elküldöm őket. Nyugis dalok, amiket pihenéshez merek ajánlani. :))

2013. ápr. 28. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:
32%
2.es vagyok.Mi is majdnem 5 evet vartunk ra,ket veteles utan igen is csodakent kell ragondolni!Mert van akinek nem jon csak ugy termeszetesen ossze sajnos,es igen is jobban orulnek neki az ilyen parok,( szerintem )mint masok!:)
2013. ápr. 28. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:

1. lennék!

Azért szerintem, merész olyat állítani, hogy valaki jobban örül a babájának, mint más. Ez olyan, hogy mindenki a sajátjának örül a legjobban, és nem tudja elképzelni, hogy más hogyan örülhet a magáénak. Ez valami olyasmi, hogy mindenkinek a saját gyereke a legszebb. :)

Nekünk rögtön jött, meg is lepődtünk, de imádjuk és el sem tudjuk képzelni, hogy más ennyire örülhet a sajátjának. Pedig másnál biztos hasonló a dolog. :)

2013. ápr. 28. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!