Kismamik! Ti is hatalmas élményként és csodaként élitek meg magzatotok mozgását? Meséljetek!
Oh, mi belé vagyunk szerelmesedve. Imádom, mikor jelt ad magáról, fészkelődik, lehet vele játszadozni, kommunikálni, zenével kedvében járni, vagy szimplán jól kifeszíti magát, és minileltárt lehet tartani egyes porcikákról. :) Nagyon aktív, és annak ellenére, hogy ez néha kellemetlen, fájdalmas, én imádom, megnyugtat. Tudom, hogy jól van, még mindig mindig olyan örökmozgó, mint amilyen szokott is lenni. Nagyon jó érzés, hogy így lehet vele kontaktolni, és kézzel foghatóbb a szó szoros értelmében véve a jelenléte. Valahogy az emberben sokkal mélyebb kötődés alakul ki, igazi kis szerelem.
Talán elfogult vagyok, de első baba, nekünk minden új. :)
23 hkm
Igen, hihetetlen nagy élmény :) Imádom ahogy mocorog :) A férjem is látja már kívülről a rugdosást, és Ő is odáig van érte :) Egyébként nekünk is első baba :)
Mi pár napja vettük észre, hogy ahova a férjem teszi a kezét a hasamon, oda nyomja magát a kislányunk :) Már most nagyon imádjuk, akkor mi lesz ha megszületik?! :D
25 hkm
Én sosem voltam elolvadva tőle.
Persze érdekes és jó érzés, de hogy ájuldozzak a gyönyörtől? Na azt nem, én sosem voltam az az émelygős típusú anyuka. (minden rosszindulat nélkül írom)
Első lennék!
Szuper, hogy nem vagyunk egyedüliek, akik kicsit olvadoznak. Persze, mások vagyunk, mindenkinek más a terhességhez való hozzáállása, és nem várható el, hogy mindenki mindenre ugyanúgy reagáljon. A változatosság szépsége. :)
Kedves 2.!
Nálunk úgy alakult ki, hogy én mindig is nagy zeneimádó voltam. Így a kezdetektől kezdve sok zenét hallgatok, és vannak bizonyos visszatérő kedvencek, amiket akár naponta kétszer-háromszor is hallhat, de naponta nagy valószínűséggel. Így szerintem, már vagy a kis könyökén jönnek ki, vagy éppen hogy megnyugtatja, hogy vannak dalok, amiket állandóan hall. (Ha gondolod, szívesen elküldöm őket. Nyugis dalok, amiket pihenéshez merek ajánlani. :))
1. lennék!
Azért szerintem, merész olyat állítani, hogy valaki jobban örül a babájának, mint más. Ez olyan, hogy mindenki a sajátjának örül a legjobban, és nem tudja elképzelni, hogy más hogyan örülhet a magáénak. Ez valami olyasmi, hogy mindenkinek a saját gyereke a legszebb. :)
Nekünk rögtön jött, meg is lepődtünk, de imádjuk és el sem tudjuk képzelni, hogy más ennyire örülhet a sajátjának. Pedig másnál biztos hasonló a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!