Terhesség, hatalmas felelőtlenség. Mit tegyek?
Igen, hidd el, minden megváltozik, ha megpillantod a kisbabádat. Semmi sem fog számítani, nehéz lesz, de biztos vagyok benne, hogy nincs olyan dolog, amit együtt ne lehetne megoldani. Én 18 és fél évesen voltam terhes (nem volt tervezett gyerek), de le tudtam érettségizni, utána pedig egy szakmát is kitanultam. A szüleim rengeteget segítettek, de nagyon nehéz volt nekik elmondanom, hogy teherbe estem, ráadásul az elején a párom sem támogatta, hogy megtartsuk. Anyagilag se álltunk jól sose (páromat kivéve, de nem éltünk együtt), ezért picit tartottunk a baba érkezésétől, és attól, hogy a szüleim nem fognak támogatni.
Aztán amikor először a karomban tartottam a kisfiamat, tudtam, hogy minden rendben lesz, és semmi sem számít, csak ő. Azóta se szenved hiányt semmiben. Életem legszebb ajándéka a kisfiam, aki több örömet hoz az életembe, mint amit valaha is képzeltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!