Terhesség, hatalmas felelőtlenség. Mit tegyek?
Őszintén sajnálom, hogy a világon semmit, de semmit nem sikerült megértened abból, amit írtam Neked.
Természetesen azt csinálsz, amit akarsz. Most is, máskor is, mindig.
Kérdező!Én úgy lennék a helyedben,mármint ha végre terhes lennék..Egy baba csodálatos dolog,nehéz is egyben,de szerintem nem megoldhatatlan.Mi 3-an kb.120000ft-ból élünk meg.Mivel még a párom fizet gyerektartást 2 gyereke után.Falun lakunk,én nem tudok dolgozni,nincs hol,meg a gyerekem nem tudnám ellátni ha eljárnék innen dolgozni.Annyi hogy nem albérletben élünk,de van kocsink.
Nekem 3 dolog lenne ami miatt nem tartanám meg:1,ha beteg lenne és tanácsolnák hogy ne tartsam meg,2.ha hajléktalan lennék,3.ha gyógyíthatatlan beteg lennék.
Különben nem bántanám szegény,olyan édesek.Mennyire ragaszkodnak..ahogy mondja majd,hogy "anya"!
Gondold meg,mert visszacsinálni nem tudod!
Valahogy mindig lesz,ne felejtsd.
Apukád biztos szívesen vigyázna rá,majd a későbbiekben.
A párod is így gondolja ahogy te az anyagiakat?mert nekem úgy tűnt,hogy te vélekedsz így arról,hogy neki kell majd eltartson!ő is így gondolja?
Tényleg szeretné a babát?
Ritkán látni ennyire ép gondolkodású, normális kérdezőt.
Ti most tényleg azt akarjátok, h szüljön a nyomorgó apja és nagyapja nyakára a semmire? Ti nem értitek, h nincs képe odaszülni egy gyereket, mert örül, ha az apja nem tette az utcára? Meg hát ott egy öregember...miért büntetné őket plusz egy éhes szájjal?
Ki tartaná el? A pasija, akinek csak időszakosan van pénze? Ébresztő, a jövedelme nem kiszámítható!!
Kedves Kérdező, én mindvégig azt az álláspontot képviseltem, hogy ne úgy dönts, ahogy tervezted.
Most meghajlok előtted, szeretettel gratulálok nektek, és sok boldogságot kívánok az új családnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!