Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ez a hatalmas felelőtlen...

Miért ez a hatalmas felelőtlenség!?

Figyelt kérdés

Miért nem értik meg az emberek, hogy Magyarországnak nincsen szüksége több szaporított kutyára? Miért nem képesek felfogni az ivartalanítás, a telefonszámos biléta, a chip jelentőségét? Miért kell bántani, éheztetni, láncon tartani, leadni menhelyen, ha ugrál, ás, kapar?

Miért kell MÁSFÉL MILLIÓ gazdátlan kutyának lennie az országban?

Miért akarnak az emberek érző lényekből megélni?

Miért fedeztetnek halomra beteg, tk. nélküli, szüretlen kutyát, és adják el 6 hetesen oltás, neadjisten féregtelenítés nélkül?

Miért nem lehet ezeket az embereket meggyőzni, hogy nem jó, amit csinálnak?

Miért altatnak el Amerikában is, ahol van Állatvédelmi Rendőrség, évente 5 millió kutyát?

Egyszerűen beleőrülök már ebbe, hogy itt villog az expressz hirdetőfelülete is "több ezere eladó, ingyen kutya".

Szaporítók, a ti munkátok!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7XD7TT5RtZs

http://www.youtube.com/watch?v=as-jfQpG22Q

http://www.youtube.com/watch?v=WwJXYLpWTAc

http://www.youtube.com/watch?v=kzuXZRzqi40

[link]

[link]

2009. jún. 6. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi sok miért?... és sajnos egyikre sincs válasz:(((
2009. jún. 6. 17:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

mert vannak hülye dokik,akik azt mondják,hogy egyzser llenie6fedeznie kell,mert mindenki akar egyszer kölyköket,mert milyen édesek,hogy később mi lesz velük,hova kerülnek,az nem az ő gondjuk,mert az ivartalanítást egy középkori kínzási módszernek tartják,mert nem értik meg,hogy nincs szükség több hobbi alomra,mert az hiszik a kutyák emberek és vágynak a szexre..stb stb..

az év kutyája:

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 6. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
meg mindeki azt hiszi az ő kutyájának a köylkei nem kerülnek rossz gazdához,gyepire stb..csak akkor miért vannak tele a fajtamentők,menhelyek?
2009. jún. 6. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Régen nekünk mindig volt macskánk, volt, hogy egyszerre több is. Akkor elég felelőtlenek voltunk, nekünk is többször ellett a cicánk. Azóta belátom, hogy milyen hülye voltam akkor. Most nincs cicám, de úgyis csak akkor lesz ha megfelelően tudok róla gondoskodni (állatorvos, kezelések), és biztos, hogy ivartalaníttatni fogom! Csak az a baj, hogy sokan mások erre nem jönnek rá...
2009. jún. 6. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

17:58-nek: Nekem most ugyanezt csinálja a barátnőm. 3 macskájuk van,az egyik már 10 éves,és minden évben lehoz egy almot,szegény cicának a fején már nincs szőr, állatorvos meg minek. A kölykökkel ki tudja mi lesz...(álítólag már annyira nem szereti őket a macska,hogy a szomszédban ellik inkább). DE a barátnőm a minap bejelentette,hogy neki olyan jó lenne egy szobacica,aki mindig benn van a szobájában,hogy vesz egyet. Persze,hiába mondtamneki,hogy ivartalanítsa a macskákat(legalább a nőstényeket), azt mondta,sok pénz,meg már minke,úgyis 10 évesek...:( Egyik állat sem érdemli meg ezt!! Az emberek miért ilyen...ahh :(

Az én kutyámat az utcáról fogadtam be,sovány volt,hihetetlenül félt,férges is volt. Annyit bizton állthatok, hogy a következő kutyám is kóborló vagy menhelyi lesz.

2009. jún. 6. 18:21
 6/12 A kérdező kommentje:

17:03-as, hellyel-közzel én is ezeket a linkeket raktam be. :)

És az állatkísérletekről szót se ejtettem.

Mintha Magyarországon nem is lennének állatvédők, egyszerűen képtelenek vagyunk ennyi kutyát ellátni, megmenteni... borzalmas.

2009. jún. 6. 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a videòk annyira borzasztòak! Vègigsìrtam az osszeset. Azt kell mondjam, hogy nagyon utàlom az emberi fajt... a leg gonoszabb lèny az ember! Nyugodtan hulyèzzetek le, utàljatok, pontozzatok le, de a legjobb lenne, ha az emberi faj kihalna. CSAK az emberi faj. Akkor szèpen megmaradna minden, a termèszet, az osszes àllat... miattunk màr tobbszàz àllatfaj kihalt. Gonoszak vagyunk. Kevès az a nèhàny àllatvèdo, kòborkutya-befogadò, ahàny van... sokkal tobben vannak a nemtorodomok, hanyagok, gonoszok...

Aki kutyàt akaszt, ugyanazt èrdemelnè, aki èhezteti az àllatot, èheztetni kellene, aki rùgja, rùgni kellene, ès ìgy tovàbb.

Rèszemrol hàrom talàlt beteg galambot nevelek-gyògyìtok (sikerrel), ès a kutyàm kivert kòborkutya (volt), a legaranyosabb ès leghusègesebb kutya a Foldon. Hogy hogyan tud mèg ìgy is bìzni az emberekben, azt csak O tudja... pedig vertèk, bàntottàk...

Ide is csak az àllatszeretok làtogatnak, kevès ez a propaganda, azok, akiknek tènylegesen làtniuk kellene azokat a videòkat, sosem nèzik meg, le se sz.rjàk....

Ez a szomorù valòsàg.

2009. jún. 6. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

18:21-től 21:32-nek: szerintem ezt nem sokan fogják lepontozni, mert ez az igazság. Illetve én nem pusztíttatnám ki az összes embert, akik felelősséget éreznek az iránt, amit megszelídítettek, azok életben maradhatnak.^^

Mondjuk így 18 éves fejjel nem tudom elképzelni, mi visz rá egy "embert", hogy akár csak megrúgjon egy állatot. Egyszerűen nem tudom megérteni, nekik ettől miért lesz jobb...mondjuk,inkább nem akarom megérteni, csak hagyják már abba :(

2009. jún. 6. 21:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
ha felnőtt leszek és lesz elég pénzem kutyamentő "klubot" alapítok állatorvossal és megmentek minde kutyát amennyi csak tudok! csak lesznek támogatók, 14/F vagyok, van egy kutyám, sose bántottam, nem tudom elképzelni mi visz rá egy embert hogy akár kirakjon vagy bántson egy kutyát:S a mi kutyánkat ma van 2 éve hogy találta anyám az utcán, 2 hónaposan, olajosan, benzinesen, bolhásan és férgesen. azóta velünk él és imádjuk, egyke gyerek vagyok, és olyan mintha a testvérem lenne, egyébként egy kis foxi keverék lehet. mindig megvédem ha más kutya, esetleg ember akarja bántani, és volt hoy engem akartak idősebbek bántani és akkor Ő védett meg engem, a kutya 1000x jobb, mint az ember. Édesanyám beteg és ha bármi baja van a kutya órákkal előtte megérzi, olyankor odafekszik mellé, és nem hajlandó lejönni pisilni sem, ha fel akarom venni, hogy levigyem, kis morgással jelzi, hogy nem engedi, de sosem bántott még embert, kutyát is csak önvédelemből és nem lett semmi baja.
2009. jún. 7. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Erről szerintem a menhelyek, telepek is tehetnek.(nem az állatvédő és segítő alapítványokról beszélek, ahol ivartalanítják, vagy ivartalanítási szerződést köttetnek az örökbefogadóval)Mert oda befogadják az állatokat, akiket etetnek, tehát élnek, igaz gazda nélnül emebertelenül, viszont esetben párzanak és szaporodnak is. Ez kegyetlenül hangzik: Ha hagynák a természetet dolgozni, akkor nem szaporodnának tovább, utcán élők meghalnának (autó elüti, megfagynak) Egy idő után nem lenne mit bevinni a menhelyre, csak háztáján gazdával rendelkező kutya lenne, és ami kikerül onnét az nem sokáig élne.

Én is nagyon sajnálom a kutyákat, ha tehetném az összeset kihoznám a menhelyről macskákkal együtt és magamhoz venném. De ezt a menhely dolgot nagyon nem díjazom. Mert a bevitt állatok fele gazdis, és keresi, van hogy soha meg nem találja a kutyáját, a másik fele életképtelen akármelyik pillanatban meghal az utcán. Ez a szörnyű igazság sajnos. Amiben kéne abban nem tekintjük élőlénynek őket, amiben nem kéne abban sajnos igen...

2009. aug. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!