Mi ez a hatalmas yorkie mánia? Miért mindenkinek kell mindenkinek ilyen kutya?
Nekem aztán nem kell!
De az én tippeim. Kicsi, nem kell neki nagy hely. Aranyos. (Szerintem nem az). Az ember kiélheti rajta azt, hogy fésülgeti. Keveset eszik, tehát takarékos is.
Ez mind nem is baj, a baj ott van, hogy a yorkshire terrier tartók 80%-a nem neveli meg a kutyáját, hanem hagyja, hogy az uralkodjon rajta.
utálom, hogy mindenkinek ilyen van. az enyém 5 éves, mikor megvettük, még ritkaságnak számított, mindenki csodálta. most meg minden tininek ilyen van, mert milyen picike meg cukika a kis coffikája...
amúgy nekem azért ilyen kellett, mert pici kellett emeletes házba, és egyik ismerősünk Yorkikkal foglalkozott. ha Westievel foglalkozott volna, olyan lenne.
És akkor mi van, ha már ez is divat kutya lett?:D
Vegye meg, csak bánjon vele jól. Engem aztán nem zavar, hogy sok embernek már ilyen van. Nekik is joga van azt választani amit akarnak.
Lesz@rom amúgy, hogy divat-e vagy sem. Inkább az a lényeg, hogy ne hanyagolják el a kutyát, ne csak úgy vegyék meg, hogy jaj aranyos kiskutya ..stb..
Nekem nem tetszenek nagyon a yorkie kutyák mert mindenkinek ez van...
Nekem vörös spiccem van és mindenki dícséri az utcán nem csak azokért a kis patkányokért vannak oda...
Amúgy is ha 1évet átlépi kifakul a szőre és akkor olyan mintha már nagyon öreg lenne pedig nem az..
És ha kifakul akkor már senkinek sem tetszik nem fogják szeretni és az utcára kerül.Mert hát kinek kell "öreg" kutya..
A vörös spiccemnek meg nem fog kifakulni a szőre mindig is ilyen aranyos fog maradni már 4 éves és még mindig ugyan úgy szeretem mint régen sőt jobban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!