Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi ez a hatalmas yorkie...

Mi ez a hatalmas yorkie mánia? Miért mindenkinek kell mindenkinek ilyen kutya?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 12:10
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
77%
amúgy az átlag életkoruk 12-3 év, ha nem csak fikáznád úgy, hogy közben ennyit sem tudsz róla, ezzel is tisztában lennél ;) persze ha valaki nem vigyáz rá, túleteti, felhízlalja, széttépeti a nagyobb kutyákkal, evés után futtatja, megfázítja télen, akkor jóhogy nem él sokáig. de ezek is inkább csak a divattartókra jellemzőek.
2011. szept. 25. 14:21
 22/43 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy láttam mindenkit lepontoztak, aki azon a véleményen van, hogy a yorkshire egy tök normális fajta.

A legjobb barátnőm yorkija makk egészséges, idén lesz 13 éves. Nekem 6 éves yorkim van, tavaly kezdtem vele agilityzni. Szintén makk egészséges.

2011. szept. 25. 22:01
 23/43 A kérdező kommentje:
Te jó ég,milyen lepontozás lett ebből:O Bocsi, nem ezt akartam:/ Amúgy köszi a válaszokat, én mindenkit felpontoztam:)
2011. szept. 26. 11:33
 24/43 anonim ***** válasza:
96%

Engem is lepontoztak, de nem zavar:)

Most hétvégén volt a yorki fesztivál, mi is kint voltunk a kutyámmal. És megmondom őszintén, nekem kellemes csalódás volt. Viszonylag kevés olyan gazdi volt, aki a hóna alá csapva cipelte a kutyáját, és csak néhány kutyára aggattak ruhát.

Nagyon sok kutya volt szabadon, póráz nélkül, és nem volt acsarkodás, nem voltak idegbeteg, össze-vissza ugatós kutyák.

És bár orrba-szájba azt olvasni, hogy "mini, extramini yorki eladó" vagy "mini yorkit keresek" nincs ezekből a nagyon aprókból olyan sok. Persze, akadtak kicsik, de a kutyák többsége biztos, hogy bőven 3 kiló feletti. És ezt örömmel láttam, mert nekem is egy 5 kilós yorkim van.

2011. szept. 26. 11:53
 25/43 anonim ***** válasza:
96%

Én szintén azért választottam a yorkiet mert ugyan kertes házban lakok, de nagyon pici az udvar és egy nagyobb testű kutya számára az csak büntetés... a yorkim viszont imádja, minden nap ki van engedve, még a hidegben is hogy fusson egy nagyot meg tudjunk labdázni. De sétálni is szoktunk menni a közeli agilitypályára. A másik szempontom pedig az volt hogy a yorki mégiscsak terrier és sokan dicsérték hogy nagyon jó jelzőkutya. És be is vált, tényleg hangos ugatással jelzi ha jön valaki, de egyébként nem ugatós.

Sajnos sokaknál tényleg divathóbort, tyutyulgatni meg felöltöztetni habos-babos barbiruhába hogy minél inkább hasonlítson rájuk -.-

Ezzel csak a yorki gyűlölőket szaporítják akik semmit nem tudnak a kutyáról csak azt látják hogy olyan gyerek akinek még plüsskutyákkal kellene játszani vagy egy plázacica rózsaszín tütüben cipeli a hóna alatt nyomorult kutyát.

2011. szept. 26. 20:20
 26/43 anonim ***** válasza:
52%
Az utolsó válaszadót felpontoztam, mert jó példát mutat. (Első válaszoló voltam)
2011. szept. 26. 20:23
 27/43 anonim ***** válasza:
68%
szóval a többit meg lepontoztad? ;)
2011. szept. 26. 20:36
 28/43 anonim ***** válasza:
68%

De szemetek vagytok ezzel rohadt pontozással! >:O

Nem, nem pontoztam le őket, veletek ellentétben, én nem vagyok szemét.

Csupán azt akartam érzékeltetni, hogy végre itt egy normális yorkshire terriert tartó gazdi, de látom, fölösleges bármit tennem, mert idiótákkal vagyok körülvéve.

2011. szept. 26. 21:25
 29/43 A kérdező kommentje:
Be kéne szűntetni ezt az egész pontozós rendszert-.-
2011. szept. 26. 21:31
 30/43 anonim ***** válasza:
93%

Én írtam, hogy az enyém 6 éves, és tavaly óta agilityzek vele.

Ezzel például mi volt a bajod? Nem azért, mert amúgy szarok a lepontozásodra, a véleményed viszont érdekelne.

2011. szept. 26. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!