Mi ez a hatalmas yorkie mánia? Miért mindenkinek kell mindenkinek ilyen kutya?
Nem pontoztalak le, ezért nem értem, miért pontoztatok le engem. Nagyon helyes, hogy jársz vele olyan helyre, ahol tud eleget futkározni, meg "logikai" játékokon vesz részt a kutya.
Én csak azt írtam, hogy azt írtam, hogy azt a válaszolót felpontoztam. Másokat nem pontoztam, mert elfejetettem.
De amúgy meg ez az egész pontozás egy nagy baromság, és csak agressziót meg sértődést szül, és én elég sértődős vagyok sajna.
De egyébként meg birkamódszer van, ha látod, hogy valakinek alacsony a százaléka, még taszajtasz rajta egyet, hogy még alacsonyabb legyen.
A kérdésre visszatérve. Ezek a kutyák nekem nem tetszenek, de nem utálom őket, sem divatból, sem divat nélkül. Azokat a gazdikat utálom, akik nem kutyaként kezelik őket. Azoknak a yorkshire terrier tartó gazdiknak, akik járatják a kutyusaikat futni, agilitypályára, és kutyaként kezelik, mindnek jár a pirospont (vagy a zöld kéz, hogy érthetőbb legyen).
Ha most bosszúálló lennék, mindenkit lepontoznék bosszúból, mert az én válaszaimat lepontoztátok, holott, én nem pontoztam le senkit se. Csak fel. Az, hogy kiragadtam egy válaszolót, és őt megdicsértem, látom tüske volt, és sértette mások önérzetét, hogy miért nem pont ő kapott dicséretet? Ez olyan gyerekes! Igaz, az én nyavalygásom az elvesztett százalékaim miatt is az. Tudom, hogy a válaszom kezd átmenni offba, és tudom, hogy megint le fogtok pontozni, mert nem értetek egyet. Csak tudnám, mit kéne írnom, hogy jó legyek? Hogy szeretem ezeket a kutyákat, és én is akarok? Minek hazudjak?
Szerintem az hogy a yorki divat kutya lett nem a yorkik hibája. Mi emberek tettük azzá, és mi emberek szóljuk le a másikat, mert ilyen kutyája van. Komolyan mondom ez röhejes! :-D Lehet lepontozni!
Amúgy meg mivel én és a családom imádjuk az állatokat, nem utáljuk ezt vagy azt a fajtát, csak azért mert olyan fajta. Az más dolog, hogy nem tetszik, vagy nem az én igényeimnek felele meg ez vagy az a fajta, de attól még nem fogom leszólni a másik embert mert neki az tetszik.
Nekünk is van yorkink, és nem azért mert divat, nem azért mert kicsi a lakás ( rajta kívül még három kutya van, és nem kicsik ), és nem azért mert keveset eszik, és nem azért mert keveset kell rákölteni.
Őt a sintér telepről hoztam ki első sorban azért, hogy ne kerüljön szaporító kézre. Még betegen se akarták oda adni, de sikerült kiharcolni. Öreg is beteg is, és ráköltöttem egy rahedli pénzt je! je! je! Most mondja valaki, hogy kevés költégvetésű egy ilyen kiskutya!
A doki mondta is, hogy amennyi pénzt ráköltöttem abból már vehettem volna, egy ,,vadiújkölyökyorkit". Csak hogy a vadiújkölyökyorkit nem kell megmenteni a halál torkából.
A megunt öregasszony viszont köszöni szépen már jól érzi magát, igaz nem ugrál nagyokat, de nem győz hálálkodni puszilgatni. ( a kezünket szokta puszilgatni amikor simogatjuk )
Lehet lepontozni nagyon nem érdekel. :-D
Én nem pontoztalak le, hanem fel - én voltam, aki a pontozáson rágódott.
Nem csípem őket, de látszik rajta, hogy boldog élete van, csak így tovább4 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!