Szerintetek is felelőtlenség volt?
Tegnap futni voltam a kutyámmal. Nagyon jól nevelt, még kölyök,de hiperengedelmes :)
Elkocogtunk egy kislány ( olyan 6-7 ) év körüli. Elkezdte a kutyámat is,és engem is kövekkel dobálni, nem kicsikkel,miközben ordítozta,hogy megdöglesz te nagy g..ci kutya. Miután fejbetalált egy nagyobb kővel, elengedtem a kutyát,hogy játszhatsz ( nálunk ez a vezényszó azt jelenti,hogy játszhat a fiammal,ha nem hallja,nem mehet a gyerekhez. ) Persze nagy lelkesen rohant,a lányhoz. Nem engedtem oda, gy 10 centivel a kislány előtt kiadtam a fekszik parancsot,a kutya le is feküdt. Kijöttek a szülők,elnézést kértek,elverték a kislány.
Utólag persze látom,hogy ez elég hülye ötlet volt,de meg tudtam volna fojtani, pláne mikor fejbetalált egy nagyobb kővel.
Szerintem semmi baj nincs vele.
Végülis semmi baja nem lett!
Szerintem igazad volt.
Ha ilyen fiatalon ezt csinálja és nem nevelik le róla akkor felnőtt korában mit fog csinálni?!
Helyesen cselekedtél.
De azért a szülőkhöz lett volna egy-két szavam. Milyen dolog az, hogy az utcán elverik a kislányt? Egy gyerekkel is lehet normálisan beszélni, akárcsak egy kutyával :)
Igen én is néztem érdekesen.
Nem lett baja a kislánynak,de úgy megijedt, hogy bepisilt.
Eszméletlenül szégyeltem magam, de valahogy ösztönösen csináltam,nem is gondolkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!