Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek is felelőtlenség...

Szerintetek is felelőtlenség volt?

Figyelt kérdés

Tegnap futni voltam a kutyámmal. Nagyon jól nevelt, még kölyök,de hiperengedelmes :)

Elkocogtunk egy kislány ( olyan 6-7 ) év körüli. Elkezdte a kutyámat is,és engem is kövekkel dobálni, nem kicsikkel,miközben ordítozta,hogy megdöglesz te nagy g..ci kutya. Miután fejbetalált egy nagyobb kővel, elengedtem a kutyát,hogy játszhatsz ( nálunk ez a vezényszó azt jelenti,hogy játszhat a fiammal,ha nem hallja,nem mehet a gyerekhez. ) Persze nagy lelkesen rohant,a lányhoz. Nem engedtem oda, gy 10 centivel a kislány előtt kiadtam a fekszik parancsot,a kutya le is feküdt. Kijöttek a szülők,elnézést kértek,elverték a kislány.

Utólag persze látom,hogy ez elég hülye ötlet volt,de meg tudtam volna fojtani, pláne mikor fejbetalált egy nagyobb kővel.

2011. júl. 26. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tetted!! Én is hasonlót csináltam volna. Csak én előbb leordibáltam volna a kislány fejét és, ha nem hat felé közeledtem volna ordibálva.
2011. júl. 26. 20:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
én nem lettem volna vele ilyen vajszívű, anno a németjuhászt utána küldtem egy szarh*zinak, szerencséje volt hogy a bicikli hamarabb gyorsul 40-re ;)
2011. júl. 26. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs vele.

Végülis semmi baja nem lett!

Szerintem igazad volt.

Ha ilyen fiatalon ezt csinálja és nem nevelik le róla akkor felnőtt korában mit fog csinálni?!

2011. júl. 26. 20:05
 4/13 anonim ***** válasza:

Helyesen cselekedtél.

De azért a szülőkhöz lett volna egy-két szavam. Milyen dolog az, hogy az utcán elverik a kislányt? Egy gyerekkel is lehet normálisan beszélni, akárcsak egy kutyával :)

2011. júl. 26. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem amit tettél, még jobban a kutyák ellen fordítja a gyereket. Hiszen valószínűleg megijedt a felé szaladó kutyától. Hiába jól megtanított a kutyád, kutyával nem fenyegetünk, nem ijesztgetünk.Ha Te magad elkapod a grabancát a kislánynak, az más. Hiszen Téged is megdobott.
2011. júl. 26. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Jól tetted :D Ennyit minimum megérdemelt a kiscsaj.
2011. júl. 26. 20:13
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen én is néztem érdekesen.

Nem lett baja a kislánynak,de úgy megijedt, hogy bepisilt.

Eszméletlenül szégyeltem magam, de valahogy ösztönösen csináltam,nem is gondolkoztam.

2011. júl. 26. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Megérdemeltre a kiscsaj!!! Az ösztön jó dolog!!! Szerintem hallgass rá!!! Én is ösztönből szoktam cselekedni.
2011. júl. 26. 20:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Reméljük annyira megijedt, hogy soha többé nem jut eszébe kővel dobálni az embereket. Se az állatokat.
2011. júl. 26. 20:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Mert ha póráz nélkül van,vagy rámorog,vagy valami. de nem. Csak ahogy futottam,egyszercsak hátba talált egy kő,aztán felvisította kutya, aztán jött az ordítás. HIrtelen azt se tudtam mi van.
2011. júl. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!