Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek is felelőtlenség...

Szerintetek is felelőtlenség volt?

Figyelt kérdés

Tegnap futni voltam a kutyámmal. Nagyon jól nevelt, még kölyök,de hiperengedelmes :)

Elkocogtunk egy kislány ( olyan 6-7 ) év körüli. Elkezdte a kutyámat is,és engem is kövekkel dobálni, nem kicsikkel,miközben ordítozta,hogy megdöglesz te nagy g..ci kutya. Miután fejbetalált egy nagyobb kővel, elengedtem a kutyát,hogy játszhatsz ( nálunk ez a vezényszó azt jelenti,hogy játszhat a fiammal,ha nem hallja,nem mehet a gyerekhez. ) Persze nagy lelkesen rohant,a lányhoz. Nem engedtem oda, gy 10 centivel a kislány előtt kiadtam a fekszik parancsot,a kutya le is feküdt. Kijöttek a szülők,elnézést kértek,elverték a kislány.

Utólag persze látom,hogy ez elég hülye ötlet volt,de meg tudtam volna fojtani, pláne mikor fejbetalált egy nagyobb kővel.

2011. júl. 26. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne emészd magad rajta, te nem hibáztál :)
2011. júl. 26. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted! De az a legdurvább az egészben, hogy ha 6-7 éves kislány már így beszél és ilyen agresszív, milyen lesz felnőtt korában?? Majd akkor a kést fogja dobálni az emberek hátába??
2011. júl. 26. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Jól tetted... Az sem jobb ha harapós kutyát dobál kővel, nem? Aki agresszíven támad vissza. Szerintem hálát adhat a sorsnak hogy Veletek találkozott és a jólnevelt kutyáddal így harapás helyett megúszta egy megijedéssel. Legközelebb meggondolja háromszor is hogy dobál-e köveket kutyára/emberre..
2011. júl. 26. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!