Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Sajnos holnap megyek abortuszr...

Sajnos holnap megyek abortuszra. Mire készüljek fel?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tarthatom meg a babát mert a szüleimmel élek és a párom is a szüleivel él. Nincs jövedelmem se nekem se a páromnak. Több mint 4 éve vagyunk együtt. Mindketten tanulunk még szóval őt is meg engem is a szüleink tartanak még el. Úgy voltunk vele hogy ez még korai.

20/L

2013. dec. 10. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
71%
A szeretet szep dolog de nem lehet számlát fizetni belole . Se etelt venni. Felnevelni egy gyereket meg plane nem.
2013. dec. 14. 19:24
 22/62 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 20-as, úgy kellene felfognod, hogy szüleid az életedről és nem a halálodról döntve lehetőséget adtak arra, hogy amennyiben úgy ítéled meg, hogy neked ezért, vagy azért (hideg, kevés kaja, mozihiány...) nem kell a lét, kiszállhass belőle.

Én úgy látom, számodra a létezés minden nyűgével, gondjával együtt még mindig jobb, mint a nem létezés, hiszen nem kívánod magadnak azt, amit az abortusz végeredményéről gondolsz.

Éppen ezért nem értem, hogy ami a te esetedben nem megoldás, az miért lenne mások ártatlan magzatai számára mégis az.

2013. dec. 14. 19:51
 23/62 anonim ***** válasza:
53%

errol van szo!

Nem onzesbol lett elvetetve az a ˝gyermek˝ bocsanat a kovetkezo megnyilvanulasert.

Muszaj volt ugy hozza allnunk,hogy tudomast probaltam NEM venni rola, akarmennyire szivtelen dolog,mert ha elkezdek erezni,valoszinu nem hozzuk ezt a dontest.

Es igen penzfuggo vagyok, mert penzfuggo itt minden, szeretet ide vagy oda!

Es nem onzoseg egy ilyen dontes, hanem esszeru merlegeles.

2013. dec. 14. 19:52
 24/62 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Hála Istennek, még nem minden és nem mindenki pénzfüggő. Még nem. Vannak, akik szeretetfüggők, értékfüggők, családfüggők, gyermekfüggők. Hála Istennek. Még igen.
2013. dec. 14. 21:06
 25/62 anonim ***** válasza:
18%

Kedves utolsó, továbbra sem adtál választ : a szeretetböl hogy lehet kifizetni a rezsit? Hol adnak èrte kaját?

Egyèbkènt elárulom, kamaszkoromban kísèreltem meg öngyilkosságot a nyomor miatt, ès most is eszembe jut nèha. Csak z nem ilyen egyszerü, te is tudod, ez nem úgy müködik, hogy ök megszülnek a nyomorra, de èn bármikor kilèphetek belöle. Mert mire eljut az ember odáig, hogy rájöjjön, akár a halált is választhatja, addigra azt is megèrti, hogy ezzel másokat pont ö tehet tönkre. Akkor annak a magzatnak, az embernek, mèghozzá 10-böl hatnak nem adtad meg a lehetösèget, hogy eldöntse, akarja-e mindezt.

2013. dec. 14. 21:35
 26/62 anonim ***** válasza:
45%

A megélhetést munkával, munkával és munkával lehet biztosítani. Mióta világ a világ.

A plusz energiák életbe való befektetését lehet pl. abortusz által megspórolni. Olyankor, amikor én vagyok fontosabb magamnak, mint a saját gyermekem.

A szeretet ebben az esetben számomra azt jelenti, hogy inkább dögöljek bele, de a gyerekemnek nem lesz rossz dolga. Mert őt, őket szeretem jobban magamnál.

És hát Magyarországon ma nem kasztrendszer uralkodik, hanem relatíve nagy társadalmi mobilizáció ad lehetőségeket. Nagyon nem hiszek benne, hogy 10-ből 6 ember törvényszerűen és eleve elrendelten ragad benn a felmenői által teremtett körülményekben. Vallom az egyén felelősségét, az élet minden területén, vagyis azt, hogy a saját boldogulásomért főképpen magam felelős. Amiképpen vallom azt is, hogy az abortusz 10-ből 10 embertől vesz el MINDEN lehetőséget. Jó és rossz lehetőségeket egyaránt. Ha felelsz azokért, akiket szeretsz, és akik itt tartanak Téged a világon, akkor miért pont a saját véredért ne felelnél? Ő miért nem elég szerethető ahhoz, hogy értelmet adjon mindennek? Aki egyedülállóan lenne képes maradásra bírni, annak miért kell mennie?

2013. dec. 14. 21:59
 27/62 anonim ***** válasza:
57%
...magam vagyok felelős. Bocs.
2013. dec. 14. 22:00
 28/62 anonim ***** válasza:
53%

munka munka munka...igen

Ebben az orszagban?

2-3 helyen talpalljon az ember,hogy sajat magat eltartsa a rezsivel egyutt, es ho vegere eppen kijojjon abbol a losz.r penzbol amit itthon kap! Ez megeri?? Es ha kifogy a keszlet, marad a SZERETET,amibol majd jollakik a kisbaba?!

Ugyan hagyjukmar. A sok okos elkezdhet szamolni mennyibe van csak a havi pelus.. Es megnezzuk szeretetbol mit rak az asztalra.

Igenis akkor vallaljon valaki gyereket, hogyha eltudja tartani sajat magat 30 napon at, rezsivel mindennel egyutt,es talan felretenni is tud!

Buntudatom van nekem is, lesz is eletem vegeig, de sajnos ezt kellett nezni, a piszkos anyagiakat.

Lehet itt kopkodni fujogni az ab. nokre, a tenyeken akkorsem valtoztat.

10-bol 8 az anyagi bizonytalansag miatt nem tartja meg.

2013. dec. 14. 23:49
 29/62 anonim ***** válasza:
50%

Nem akarok demagóg lenni, a a múltkorjában itt a neten(!) mondta egy nő, hogy nem bírják a gumit, gyógyszerre nincs pénz - netre igen -, nem védekeznek, terhes lett, most elveteti. Na, erről beszéltem. A dolgok fontossági sorrendjéről. Aztán gondolom, ha netjük volt, akkor mobiltelefon is, meg kábel tv, meg cigi... soroljam? Ennyit a nagy magyar nyomorról. Mi is neten keresztül beszélgetünk itt... És és is Magyarországon élek. 3 gyerekünk van. Bocs, de én azt látom, hogy az emberek szívbaj nélkül ölik halomra a magzataikat, csak azért, hogy ne kelljen semmiről lemondaniuk, vagy többlet-munkát vállalniuk.

Az abortuszos nőket személy szerint nem utálom, sőt... Az abortuszt magát viszont szívemből.

2013. dec. 15. 06:42
 30/62 anonim ***** válasza:
50%

57%-os, de most megint olyan dologgal próbálsz érvelni, amiről te is nagyon jól tudod, hogy semmi realitása sincs. Majd' egymillió munkanélküli van Magyarországon (ez a valóág, nem pedig hivatalosan eltorzított adatok), az álláskeresési idő 1,5 év - addig milyen csodákra várjon az ember?

Itt nem arról beszéltünk, akinek b*szik védekezni, vagy aki egy kis kényelemről nem hajlandó lemondani, hanem arról, hogy olyan embereket köveztek meg itt az interneten, akinek JÖVEDELME SINCS, és osztjátok nekik agyba-főbe az észt, hogy akkor is vállalják, hát meglehet azt oldani, majd szeretetet meg fényt eszik a gyerek... érted? Basszus, konkrétan azzal győzköditek az embereket, akik még a létminimumot sem tudják megteremteni maguknak, hogy szüljenek gyereket, mert nem baj, ha aztán éhezi fog, max. majd megöli magát, ha nem tetszik.

2013. dec. 15. 09:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!