Anyukádék mit szóltak hozzá, mikor megtudták, hogy abortuszra mész? Nem próbáltak lebeszélni? Végülis az unokájuk lett volna.
Az ember folyton változik!Visszaolvasom a pár évvel ezelőtti válaszaimat és rájövök,hogy én is egy fanatikus abortusz ellenes voltam.
Aztán elém állt a felnőtt lányom.Igen,próbáltam rábeszélni a megtartásra,elfordultam tőle.Mégis ott ültem a műtő előtt.Közhely,de egy világ dőlt össze.
Neki egy pszichiáter segített.
Jól döntött.Beteg volt és ha nem műtik meg nagy gondok is lehettek volna.
Sokszor mondta,hogy én biztos bevállaltam volna.Igen,ez így van,de én lettem volna a felelőtlen,mert vagy egy beteg gyereket szülök,vagy nem élem túl a terhességet.
Hogy ki miért idióta, azt most hagyjuk. Míg hozzá nem szóltál, addig itt nem ez volt a stílus...
Ha az embrió sejtkupac, akkor minden ember az. Ki kisebb, ki nagyobb sejtkupac.
Aki le idiótázta a többieket annak szól a kérdésem.Van gyereked? Szerintem nincs majd ha terhes leszel akkor kérlek olvass ennek utána annak a sejtkupacnak 8 hetesen dobog a szíve! a 8 hetes uh képen látszik a keze és a lába ahogy alakul ki! itt a egy 8 hetes sejtkupac ... [link]
te vagy az idióta ...
Kedves kérdező ne haragudj ,hogy ezeket leírtam hisz lehet abortuszra készülsz , én nem vagyok az abortusz ellen de mellette sem én azt mondom vannak helyzetek amikor nem rossz döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!