Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Anyukádék mit szóltak hozzá,...

Anyukádék mit szóltak hozzá, mikor megtudták, hogy abortuszra mész? Nem próbáltak lebeszélni? Végülis az unokájuk lett volna.

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
ha felelőtlen lettem volna sem vetetem el, az én hülyeségem miatt ne haljon meg senki.A kérdésre válaszolva ha mégis abortuszra mennék tuti hogy nem mondom el anyámnak vagy apámnak ez alap.majd ha véglegesen tudom hogy megtartjuk akkor megmondom hogy nagyszülők lettetek.de ha elvetetem mit mondjak?sziasztok nem lettetek nagyszülők mert megöltem az unokátok...gáz
2013. dec. 10. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ez több dologtól is függ. Mivel kedves kérdező a helyzetedet nem írtad le, így nem igazán tudunk erre válaszolni érdemben.
2013. dec. 10. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
anyukámék engem még arra tanítottak, hogy a prevenció egyszerűbb, minthogy az orvos vállfavassal rángassa ki a kislányokból az életkezdeményt.
2013. dec. 11. 06:41
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Idióták. Az nem gyerek. Csak egy sejt kupac. Senki nem halt meg.
2013. dec. 11. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó előtti, semmi nem ad 100%os biztonságot.
2013. dec. 11. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Az ember folyton változik!Visszaolvasom a pár évvel ezelőtti válaszaimat és rájövök,hogy én is egy fanatikus abortusz ellenes voltam.

Aztán elém állt a felnőtt lányom.Igen,próbáltam rábeszélni a megtartásra,elfordultam tőle.Mégis ott ültem a műtő előtt.Közhely,de egy világ dőlt össze.

Neki egy pszichiáter segített.

Jól döntött.Beteg volt és ha nem műtik meg nagy gondok is lehettek volna.

Sokszor mondta,hogy én biztos bevállaltam volna.Igen,ez így van,de én lettem volna a felelőtlen,mert vagy egy beteg gyereket szülök,vagy nem élem túl a terhességet.

2013. dec. 12. 07:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Hogy ki miért idióta, azt most hagyjuk. Míg hozzá nem szóltál, addig itt nem ez volt a stílus...

Ha az embrió sejtkupac, akkor minden ember az. Ki kisebb, ki nagyobb sejtkupac.

2013. dec. 12. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Aki le idiótázta a többieket annak szól a kérdésem.Van gyereked? Szerintem nincs majd ha terhes leszel akkor kérlek olvass ennek utána annak a sejtkupacnak 8 hetesen dobog a szíve! a 8 hetes uh képen látszik a keze és a lába ahogy alakul ki! itt a egy 8 hetes sejtkupac ... [link]

te vagy az idióta ...

Kedves kérdező ne haragudj ,hogy ezeket leírtam hisz lehet abortuszra készülsz , én nem vagyok az abortusz ellen de mellette sem én azt mondom vannak helyzetek amikor nem rossz döntés.

2013. dec. 12. 17:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Jaj, dehogy készülök én abortuszra. Sosem tenném. Őszintén szólva vállalom, hogy kifejezetten ellenzem. Csakúgy, mint azt az ordító ál-tudatlanságot, amivel idiótázó válaszadónk megtisztelt némelyeket.
2013. dec. 12. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
én nem vltm abortuszon szerencsére, de szerintem, ha ilyen helyzetben lennék, tuti, hogy nem mesélném el.
2013. dec. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!