Sajnos holnap megyek abortuszra. Mire készüljek fel?
Sajnos nem tarthatom meg a babát mert a szüleimmel élek és a párom is a szüleivel él. Nincs jövedelmem se nekem se a páromnak. Több mint 4 éve vagyunk együtt. Mindketten tanulunk még szóval őt is meg engem is a szüleink tartanak még el. Úgy voltunk vele hogy ez még korai.
20/L
Hát ha már most azt írod, "sajnos", akkor konkrétan holnap teszed tönkre az életed.
Egyébként ahogy az írásaidból kiveszem, ma mindenki akarja rajtad kívül, holnaptól pedig "minden a te hibád, te döntöttél így, magadnak köszönheted".
Úgy menj, ha akarod. Nagyon gondold meg.
Hiszen csak nem kell bemenned és kész. ;)
Én legalábbis "elfelejtenék" elmenni. XD Még a közelébe sem.
Szia
Mi a helyzet Veled? Elmentél végül? Hogy élted meg? Hogy vagy most?
a ˝vedekezni kellett volna˝ SEM segit,
mi is vedekeztunk, meghozza gyogyszerrel, es megis szembesitett a dokim a 9 hetes terhesseggel, ami 11 hetig tartott tunetmentesen.
Nekunk is SAJNOS ez volt a megoldas, mert SAJNOS ma olyan vilagot elunk, ahol en 22 evesen sem mertem vallalni a gyerkocot.
Inkabb tettem kockara a sajat ˝jovomet˝ hogy akkor es ugy szuljek majd, ahogy tervezzuk, vallalva a beavatkozas szovodmenyeit, mint tegyem kockara a vilagrajott! Gyermekunket, akinek majd nelkuloznie kellett volna.
Soha tobbet nem csinalnam ujra, de sajnos vannak helyzetek,amikor a sajat jovojet nemlatja az ember, nemhogy a sajat gyermeke jovojet.
Kitartas a leanyzonak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!