Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok, de el akarom vetetni a babát?

Figyelt kérdés
Van egy három éves kisfiam akit együtt nevelünk. Hiába dolgozunk mindketten, hárman alig tudunk megélni. Szégyen nem szégyen fogamzásgátlót sem tudok venni ezért megszakítással védekezünk, de ez lett belőle. Hogyan mondjam el neki az abortuszt?
2013. dec. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem az volt, hogy hogyan védekezzünk, hanem az, hogy hogy mondjam el a páromnak azt, hogy nem tartom meg a babát.
2013. dec. 8. 18:11
 22/55 anonim ***** válasza:
75%

10 -es vagyok..

Na te kedves idegbeteg aki válaszolt.. Nem az volt a kérdés hogy rosszul védekezik-e vagy hogy védekezzen. Hanem az, hogy terhes, nem akarja megtartani, hogy mondja el a párjának..

Erre te és a többiek?? Szidjátok mint a bokrot! Mert ez okoz nektek örömet. Valaki bajban van, és te és a többiek, csak még jobban rúgtok belé.. És ti vagytok akik tanácsot adtok??? Ez éltet téged és a többieket??? Ez okoz örömet, hogy megaláz ismeretlenül másokat???

Ti tökéletesek vagytok??

A kérdező magánügye hogy védekezik, hogy mit csinál a terhességével..

Legközelebb a szidás, ócsárolás, pocskondiázás helyet lehetne normálisan, kulturáltan válaszolni egy adott kérdésre..

2013. dec. 8. 18:22
 23/55 anonim ***** válasza:
14%

Hát igen,nem az volt a kérdés!(sajnos!)

Inkább elöbb pont egy ilyen kérdést kellett volna kiírnod a teherbeesés rovatba!Ott megkaptad volna a megfelelő tanácsot a tudatlanságodhoz,nem csak az ösztönök vezérelnének,ugyh.te légy oly kedves,ne háborogj!!!

2013. dec. 8. 18:23
 24/55 anonim ***** válasza:
23%

Az azért tényleg nem semmi, hogy a pároddal (is) nevelteted a gyermekedet, miközben az ővele közös babát a megkérdezése nélkül, szó nélkül bedaráltatod.

Nem is értem a kérdést. Jóérzésű ember erre érdemben nem válaszol. Se a baba, se az apukája miatt. Ha ahhoz voltál elég felnőtt és önálló, hogy úgy döntöttél, ahogy, akkor szerintem ahhoz se kell érdemi tanács, hogy hogyan vidd el a balhét. Szégyen!

2013. dec. 8. 18:54
 25/55 anonim ***** válasza:
86%

És ezek után hogy fogtok védekezni,ha megkérdezhetem?

Mert akkor gondolom továbbra sem telik tablettára,az óvszert utáljátok,a megszakítás nem vált be!

Akkor??Nem szexeltek többé,vagy mi?

2013. dec. 8. 18:59
 26/55 anonim ***** válasza:
80%

Az egész hétvégén felgyülemlett düht kapod most itt, úgy látom, kérdező! AZ "osztom az észt" réteg van itt. Azzal, hogy lehordjátok mindennek, nem lesz jobb a helyzete!

Ha van benne cseppnyi érzés, akkor nélkületek is nyomorultul érzi magát, ha nincs, akkor meg feleslegesen strapáljátok magatokat. Miket vágtok a fejéhez....

2013. dec. 8. 19:29
 27/55 anonim ***** válasza:
18%

10es!

Nem vagy tisztában az idegbetegség fogalmával és a véleményed,hozzáállásod is hagy némi kívánni valót maga után!

Idéztem és rajtam kívül más is amit írtál!Olvastad?

Ha igen,tedd meg még egyszer,és gondolkodj el rajta,h.ez másokból mit vált ki! Ha még mindig helyesnek tartod a mondataidat,kezeltesd te magad,mert egy borzalmas,szívtelen,gonosz lény vagy!

2013. dec. 8. 19:29
 28/55 A kérdező kommentje:
Mindent elmondtam a páromnak... Most nem szól hozzám.
2013. dec. 8. 19:47
 29/55 anonim ***** válasza:
27%

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy hogyan és mikor szexel a kérdező és közben hogyan védekezik. Az anyagi helyzete sem mozgat különösebben. Engem csak az a kérdés foglalkoztat, hogy mégis milyen alapon döntheti el a nő egymaga, hogy ő már pedig megy abortuszra? Ő megy és kész? Mégis mit gondol bárki, aki azt hiszi, kész tények elé állíthat egy embert, akinek ugyanúgy a gyerekéről van szó, mint az anyának. Csak mert a te tested? Óriási tévedés, hogy te csak úgy rendelkezhetsz kényed-kedved szerint a saját tested felett. Ennyi erővel kiállhatnál az utcasarokra is árulni, ha tényleg azt tehetnéd, amit csak akarsz! Kár, hogy nincs szigorúbb abortusztörvény Magyarországon, talán pár fejben nagyobb rend uralkodna.

Aztán a vehemens abortuszpártiak is jöhetnek azzal egészen nyugodtan, hogy rosszabb egy gyereket sz.. körülmények közé szülni, mint elvetetni. Ez is óriási tévút, ami sehova sem vezet, csak egy gyors, átmeneti megoldást ad. Rohadtul nem a gyerekeim megszületését kéne függő tennem az anyagi helyzetemtől, hanem pont fordítva!

Apuka mehet másodállásba, kedves kérdező! Te meg kezdd el kesztyűket horgolni és azokat árulni a neten. Ne a könnyebb utat válaszd! Még ha az abortuszt feldolgozni nehéz is, egy életen át dolgozni valaki(k)ért még nehezebb és ettől baromi sokan berezelnek... Gyenge ember vagy!

2013. dec. 8. 19:52
 30/55 anonim ***** válasza:
10%

szerintem soc alapon siman elkotnek ha teged nem a parodat bizttossan olcso gyors fajdalommentes es sok kesobbi abortuszt sporol meg.

Mi spirallal vedekezun egyszri beruhazas 5 evre ved de azota potom penzert aferjemet az urtologus elkototte egy napig fajt neki kicsit lila volt 3 napig nem voltszex ennnyi.

2013. dec. 8. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!