Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok, de el akarom vetetni a babát?
A gumit nem szeretjük.Mi sem de csak ez a megoldás maradt.....
Már az iskolában is tanulják az elöváladékban is vannak ondósejtek.....
Elég a megfelelö pillanat.Mint most nálatok.
Szerintem neked ingyen nem fogják elvenni mert dolgoztok is és csak 1 gyerek van...
Elé állsz az emberkéd elé és meg mondod.......
Na ja,a sok okos válaszolt 10eske!
Többek közt én is!
De legalább te ultra okos vagy!Honnan a búbánatból veszed,h.tanult a hibából? Nekem nem úgy tűnik,el is mondom miért!
Heti 2x vannak együtt és időben megszakítják?Szerinted a heti együttlétek száma v.az időben megszakítás a védkezés az esetükben?
Nem tudja a védőnő h.intézi el?Talán a d.gni tud kérdezze meg,h.milyen alapon lenne olcsóbb!Elmondom kérdező!A mi adónkból finanszírozzák a hátrányosabb helyzetü a..szni tudók abortuszait!
Annyi agyad nincs,h.a védekezés fogalmával tisztában légy!
Eddig csak a gyógyszerem áráról informáltalak,de most kezdem magambehergelni,úgy hogy ne hogy valaki jöjjön nekem a könnyű okoskodni,már megtörtént a baj,mit okoskodommal-mert olyat írok h.még a kérdést is törlik!!!!
4 év alatt 2 külömbözö férfitöl teherbe esni... Hát gratula. Egyebként szépen felnött nöként a párod elé állsz és elmondod amit nekünk irtál. :"terhes vagyok, de el akarom vetetni a babát"
Erre ö reagál, erre te reagálsz, tudod ez a komunikácio alapja, ami a legfontosabb egy párkapcsolatban!
"olcsóbb egy abortusz,mint egy születendő gyermek"!!!
Ez szép volt 10#es!!!
10, igen te aztán nagyon értelmes vagy...
Spirál, kedves kérdező...vagy köttesd el magad. Nem is írom le a véleményem, mert ne tennéd zsebre!
" legközelebb óvatosabb lesz"
Ezen mekkorát röhögtem! :-D
Óvatosabban fog védekezés nélkül kef.élni? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!