Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok, de el akarom vetetni a babát?

Figyelt kérdés
Van egy három éves kisfiam akit együtt nevelünk. Hiába dolgozunk mindketten, hárman alig tudunk megélni. Szégyen nem szégyen fogamzásgátlót sem tudok venni ezért megszakítással védekezünk, de ez lett belőle. Hogyan mondjam el neki az abortuszt?
2013. dec. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
93%

A gumit nem szeretjük.Mi sem de csak ez a megoldás maradt.....

Már az iskolában is tanulják az elöváladékban is vannak ondósejtek.....

Elég a megfelelö pillanat.Mint most nálatok.

Szerintem neked ingyen nem fogják elvenni mert dolgoztok is és csak 1 gyerek van...

Elé állsz az emberkéd elé és meg mondod.......

2013. dec. 8. 17:50
 12/55 anonim ***** válasza:
64%
E szerint a kisfiad nem a párodtol van. Egyszerü a helyzeted, ha ö nem akar gyereket. De ha szeretne, akkor rossz napoknak néztek elébe. ( Ö elvállalta miattad a más gyerekét, az övét meg a kukába bas-od?)
2013. dec. 8. 17:51
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Leülsz és megbeszéled vele, ne tények elé állítsd mert abból csak veszekedés lesz.
2013. dec. 8. 17:56
 14/55 anonim ***** válasza:
60%

Na ja,a sok okos válaszolt 10eske!

Többek közt én is!

De legalább te ultra okos vagy!Honnan a búbánatból veszed,h.tanult a hibából? Nekem nem úgy tűnik,el is mondom miért!

Heti 2x vannak együtt és időben megszakítják?Szerinted a heti együttlétek száma v.az időben megszakítás a védkezés az esetükben?

Nem tudja a védőnő h.intézi el?Talán a d.gni tud kérdezze meg,h.milyen alapon lenne olcsóbb!Elmondom kérdező!A mi adónkból finanszírozzák a hátrányosabb helyzetü a..szni tudók abortuszait!

Annyi agyad nincs,h.a védekezés fogalmával tisztában légy!

Eddig csak a gyógyszerem áráról informáltalak,de most kezdem magambehergelni,úgy hogy ne hogy valaki jöjjön nekem a könnyű okoskodni,már megtörtént a baj,mit okoskodommal-mert olyat írok h.még a kérdést is törlik!!!!

2013. dec. 8. 17:56
 15/55 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, de talán a párom megérti, hogy nincs más választásom.
2013. dec. 8. 17:57
 16/55 anonim ***** válasza:
45%

4 év alatt 2 külömbözö férfitöl teherbe esni... Hát gratula. Egyebként szépen felnött nöként a párod elé állsz és elmondod amit nekünk irtál. :"terhes vagyok, de el akarom vetetni a babát"

Erre ö reagál, erre te reagálsz, tudod ez a komunikácio alapja, ami a legfontosabb egy párkapcsolatban!

2013. dec. 8. 17:57
 17/55 anonim ***** válasza:
21%

"olcsóbb egy abortusz,mint egy születendő gyermek"!!!

Ez szép volt 10#es!!!

2013. dec. 8. 18:00
 18/55 A kérdező kommentje:
Vagyis 12-esnek van igaza.
2013. dec. 8. 18:01
 19/55 anonim ***** válasza:
29%

10, igen te aztán nagyon értelmes vagy...

Spirál, kedves kérdező...vagy köttesd el magad. Nem is írom le a véleményem, mert ne tennéd zsebre!

2013. dec. 8. 18:05
 20/55 anonim ***** válasza:
75%

" legközelebb óvatosabb lesz"

Ezen mekkorát röhögtem! :-D

Óvatosabban fog védekezés nélkül kef.élni? :-)

2013. dec. 8. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!