Ti megtartanátok a helyemben a babát?
"Igenis fel szoktak venni kisgyerekeseket is dolgozni, rengeteg kisgyerekes anyuka dolgozik."
És rengeteg nem talál munkát, az kiment a fejedből, igaz? Tudod azok a kisgyerekes anyukák dolgoznak, akik már munkahelyről mentek szülni, meg lehet nézni hol tartanak az egyedülálló, semmire szült anyák.
Felesleges a vita.
"Én viszont nem akarom szegény picit megölni! Nekem ő kell! Ma reggel meg is írtam a páromnak hogy az se fog érdekelni ha elhagy, de én nem megyek abortuszra! A szüleim se akarják hogy elvetessem és azt mondták hogy segítenének felnevelni."
A kérdező egyértelműen szeretné ezt a babát, és az írása alapján az abortusz lelki terhe sokkal több kárt okozna benne, mint az, hogy kicsit korábban kell igazán felnőnie.
20 éves, nem 15. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy a szülői segítség nem egyenlő azzal, hogy "az anyja nyakára szül vki".
Elég szomorúnak tartom, hogy másoknál ennyire nincs családi kötelék és összetartás. Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, a szüleim mellettem állnának. És ha majd az én gyerekemmel történne ilyen, én is mellette állnék (természetesen ha az anyagiak engedik).
Lesülne a pofámról a bőr, ha azt merném mondani a lányomnak, hogy nem segítek, kapartassa el a gyereket, mert nekem nincs kedvem segíteni.
Anya az ilyen? Az ilyen minek szült gyereket?
A gyerek nem 18 éves korig gyerek...
Vajon azok, akik teliszájjal mondják, hogy kapartassa el, mit mondanak majd akkor, mikor a kérdező az abortusz után depresszióba süllyed?
Majd vigasztaljátok esetleg? Azt megnézem...
Az meg hogy nem lehet senkire rákényszeríteni a szülőséget...oké. De azt sem lehet senkire rákényszerítni, hogy kikapartassa a saját gyerekét.
Draga 65%-os koszonom szepen privat leveledet de nem erzem ugy h levelezni szeretnek veled nevvel. :-).
Hidd el nalunk nem szokas a felcsinalas, mondok egy megdobbento dolgot h kozosen valaltunk gyereket sajat anyagi hatterrel. Nem szulok segitsegere. De most is azt mondom h nem lennek a gyereked mert inkabb hatatforsitanal neki mint inkabb segitened. Ehhez jar egy nagy gratulacio.
Nem tudom azt se honnan veszed h 18 ev mulva megbanja esetleg te megbantad vagy teged nem akartak a szuleid merz akkor ertheto. De hamarabb mondanam azt h fingod sincs mi fan terem egy gyerek es ha mar van barmiben tamogatod. Onzetlen szeretet. Gondolom ismeretlen fogalom a szamodra.
A masik dolog szepek is lennenk ha gyereked van mar nem lehet munkad. :-). O meg konnyebben talalhat mert van segitsege. Igy nem a szulei tartjak majd el. Erdekes gondolataid vannak, ha nem akarna megtartani a kerdezo sem mondanam h tenyleg vetesse el de mivel akarja miert tenne?ha az utcara kene mennie szulni megertem h oda ne szulje, de van tamogatasa. Felnott no.
De az biztos h meg beszelje at a parjaval a dolgokat es annak fenyeben dontson.
Nézd #22, azért sajnos az a tipikus, hogy az ember 20 éves korában a szülei még masszívan bele akarnak pofázni a dolgaiba gyerek nélkül is, ha velük él... tudod, az "amíg az én kenyeremet eszed" - mocsok... a gyerek pedig zsarolhatóvá tesz.... meglehetősen kicsi azon szülők aránya, SAJNOS, akik képesek úgy, tényleg önzetlenül segíteni, hogy közben nincs "aníg az én kenyeremet"-szenny se, meg azt is természetesnek veszik, hogy az illető lány a saját elvei és elképzelései szerint gondoskodik a gyerekéről.
Egyfelől.
Másfelől én leginkább a Kérdező párját sajnálom, szerencsétlen 4 évig hitte azt potyára, hogy van valaki, akinek ő a legfontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!