Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti megtartanátok a helyemben...

Ti megtartanátok a helyemben a babát?

Figyelt kérdés
A párommal több mint 4 éve vagyunk együtt. Egy idősek vagyunk 20. Körülbelül 6 hetes terhes vagyok ő nagyon nem akarja a babát mert hogy még tanulunk meg hogy sok "probléma" van vele.. Én viszont nem akarom szegény picit megölni! Nekem ő kell! Ma reggel meg is írtam a páromnak hogy az se fog érdekelni ha elhagy, de én nem megyek abortuszra! A szüleim se akarják hogy elvetessem és azt mondták hogy segítenének felnevelni. A párom szülei semmit nem tudnak az egész terhességről mert nem meri nekik elmondani.. Az iskolával úgy vagyok hogy majd levelezőin befejezném. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2013. nov. 26. 05:08
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
53%
Nem gyerekről beszélünk már hanem egy 20 éves nőről. Utálom mikor valaki az anyagiakkal jön elő, ez nem indok egy abortuszra. Ahogy írták levelezőn is be lehet fejezni, ha szeretné a babát. Persze az már más, hogy párod nem akarja azt jobban megértem aki e miatt ajánlja az abortuszt. Ezt nektek kell eldönteni itt kb csak ócsárolást fogsz kapni sajnos, érdemi választ meg csak te tudsz meghozni. Ha te úgy érzed nagyon nagyon szeretnéd a babát és a szüleid is olyan anyagi helyzetben vannak, hogytudnak segíteni elindulni akkor miért ne? Ez akkora baromság hogy anyád nyakára szülöd, aki ilyet ír szerintem bele se gondol mit mond. Az a gyerek ugyanúgy a szüleidé is lesz, hisz ők lesznek a nagyszülei, ha tudnak miért nem segítenének ha már így alakult. Van még azért pár heted ezt eldönteni, beszélj még pároddal és esetleg az ő szüleivel is, de főleg pároddal kellene ezt rendesen átbeszélni. Az kérdés az az inkább, hogy ő hogy tudná a sulit csinálni, mennyi van még neki hátra stb... ha el kellene mennie melózni.
2013. nov. 26. 07:57
 12/57 anonim ***** válasza:
67%

"Utálom mikor valaki az anyagiakkal jön elő, ez nem indok egy abortuszra. "

Nem hat. Ingyen van minden. Ruhák, babakocsi, kisagy, tapszer, gyógyszerek, pelenka. Ugy hullik az égből, össze lehet szedni az utcán.

2013. nov. 26. 08:01
 13/57 anonim ***** válasza:
56%
Természetesen nem manna a babaholmi, hogy az égből hulljon alá, de azért tényleg ne tekintsünk már tehetetlen embernek egy 20 éves, felnőtt nőt, aki mikorra megszül, már inkább 21 éves! Hát miért ne tudna idővel kizárólag saját maga is gondoskodni magáról és a gyerekéről? Halálos bűn talán, hogy egy ilyen helyzetben elfogadja a felajánlott szülői segítséget? Az volna a helyes út, ha ezt büszkeségből visszautasítaná és az anyagiakra hivatkozva elkaparná a gyerekét? Aki ráadásul szeretne, sőt, már most szeret, úgy, hogy tudja - hiszen maga is írja, hogy az abortuszban megölné őt?
2013. nov. 26. 08:08
 14/57 anonim ***** válasza:
52%

Jaaa, hogy akkor már 21 lesz! Micsoda különbség! :DD

Azt csinál, amit akar, de az a gyerek még sokat fog szenvedni.

2013. nov. 26. 08:09
 15/57 anonim ***** válasza:
31%

Te utolso ritka nagy taho vagy. Nem lennek. Agyereked mert ha ilyen szitu ert volna anno te biztos ram eroltetted volna az abortuszt.

25 evesen es egy 10 honapos lany gyerekkel azt mondom ugyanigy tamogatnam ot 20 ev mulva. Es nem szegyen. Ha kap segitseget be tudja fejezni a sulit es dolgozhat is, hidd el az a gyerek nem fog szenvedni mert szeretik es tamogatjak, de tied biztos szenvedne egy ilyen no mellett mint te aki inkabb abortuszra zavarna minth segitse. Akkor kinek is lenne sanyarubb sorsa? Meg igen lenezd a kora miatt. Mierz azt hiszed aki 21 eves az meg nem felnott??? Olvasni is undorito a szavaidat.

2013. nov. 26. 08:31
 16/57 anonim ***** válasza:
41%

Egyébként ez egy tipikus provokatív kérdés, DE: nem az az elsődleges kérdés szerintem, hogy a Kérdező hány éves, én egy ilyen helyzetben akkor is azt mondanám, hogy nyugodtan tartsa meg, ha 16 éves lenne, HA a másik fél, a Kérdező párja is azt akarná. Akkor ugyanis, na ja, van egy rakat megoldandó probléma, azt meg kell oldani... de ennyi.

Így viszont, ha az egyik fél nem akarja, akkor egyáltalán nem gondolom jó döntésnek a megtartást, a másik fél akarata ellenére való szülővé tételét, semmilyen korban sem.

2013. nov. 26. 08:32
 17/57 anonim ***** válasza:
17%
Te meg tanulj meg írni, mert végig sem bírtam olvasni.
2013. nov. 26. 08:33
 18/57 anonim ***** válasza:
52%

"Azt csinál, amit akar, de az a gyerek még sokat fog szenvedni."

Ezt ugyan honnan szeded? Én sem értem egyébként hogy miért ilyen nagy bűn elfogadni a FELAJÁNLOTT SEGÍTSÉGET!!! Kérdező, a helyedben én sem mennék el abortuszra, és az hülyeség hogy meg fogod bánni, hiszen annyira, de annyira fogod szeretni, eszedbe sem jut majd ez a hülyeség.

2013. nov. 26. 08:33
 19/57 anonim ***** válasza:
51%
Na majd meglátjuk. Itt fog sírni egy év múlva, hogy a szülei mindenbe belepofáznak, magányos, mert ugye apuka nincs, csóró, mert sehova nem veszik fel dolgozni gyerekkel. Persze, szüljön csak anyuci nyakára, csak hogy egy gyereket minimum 18 éves koráig kötelessége eltartani, és ha majd nem lesznek ott a segítő szülők mehet a fókuszba kéregetni.
2013. nov. 26. 08:38
 20/57 anonim ***** válasza:
44%
Telorol vagyok ezert esnek hibak benne. De sebaj ennyibe tudtal belekotni. :-). Attol meg undorito maradsz es latszik h igazat irtam mert se kopni se nyelni nem tudtal semmire sem. Menj es piszkalj meg mast is gusztustalansagoddal. :-) te biztos okos , idos es nagyon bolcs ember vagy. Lehet nalatok nem volt szokas a szuloi segitseg vagy ha volt is az kihasznalasnak szamitott es szegyenkezni kellett miatta, de hidd el nem az. Szeretetnek hivjak,. Gondolom lovesed sincs mi az. :-) na itt be is fejeztem a "vitat" veled merz akinek Isten nem adott ember nem adhat. :-)
2013. nov. 26. 08:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!