Ma megtudtam, hogy terhes vagyok. A párom nagyon szereti a gyerekeket de mivel már 44 éves ezért szerintem nem jó ötlet megtartani a kicsit. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Még nem tudja, hogy babát várok mert most halt meg az anyukája és nem akarom a nyakába zúdítani a hírt.

Egyetlen ok, hogy nem akarom megtartani a kicsit az a párom kora.

Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok és nem tartom meg a babát?

2013. aug. 29. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim válasza:

Barátom most 16 éves.Az apukája 75.Nem írtam el:) Apáknál ez marhára nem számít!Inkább nőknél,mert felléphet komplikáció a szülésnél.

A kisbabus még segítene feldolgozni az anyukája halálát is ráadásul.

Nem is értem,miért gondolsz ilyenre..

2013. szept. 3. 18:46
 62/62 anonim ***** válasza:
Ha megtartod jól döntöttél!:) Egy 44 éves nőt még megértenék, de egy 44 éves férfi nem öreg egy gyerekhez. Egy ilyen kis semmiségért képes lettél volna megölni egy gyereket? Nem megszolni akarlak, de ez szánalmas. Akkor megértenélek, ha egyedűl kéne felnevelni a gyereket vagy nem tudnátok anyagi háttért biztosítani, de az miatt elvetetni, mert hát a párom 44 éves? Amugy te hány éves vagy?
2013. szept. 10. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!