Ma megtudtam, hogy terhes vagyok. A párom nagyon szereti a gyerekeket de mivel már 44 éves ezért szerintem nem jó ötlet megtartani a kicsit. Mit gondoltok?
Még nem tudja, hogy babát várok mert most halt meg az anyukája és nem akarom a nyakába zúdítani a hírt.
Egyetlen ok, hogy nem akarom megtartani a kicsit az a párom kora.
Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok és nem tartom meg a babát?
A mérleg egyik serpenyőjében a falusi pletyka, a másikban egy gyermek... Szerinted? És gondolod, hogy aki megöleti a gyermekét, azt nem veszik a szájukra az emberek? Ha 44 évesen valaki öreg, akkor kezdheted te is lehúzni a rolót...
Az eszem megáll ezen a hozzáálláson!
Én csak azt mondtam, hogy nálunk mindig tudják... Nem tudom honnan, még fals infőt nem kaptam...
(Sztem kihallgatják a védőnőt vagy nem tudom...) ha valakinek elmondja az akinek volt abortusza, az nem tartja a száját stb..stb..
csak azt tudnám miért mentél hozzá ... 44 évesen öreg? nem vagy normális
egyébként kettőtöknek nem való gyerek, mert a kapcsolatotokban már van egy, az te vagy, és félsz felnőni
adj neki esélyt, hogy keressen magának olyan nőt aki közös gyereket is szeretne
Akkor miért nem vagy vele őszinte? Megmondod hogy nem akarsz több gyereket, ennyi.
De mivel már terhes vagy, ebbe bizony neki is van beleszólása.
Ha meg túl vagy a szülésen/abortuszon, akkor köttesd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!