Ma megtudtam, hogy terhes vagyok. A párom nagyon szereti a gyerekeket de mivel már 44 éves ezért szerintem nem jó ötlet megtartani a kicsit. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Még nem tudja, hogy babát várok mert most halt meg az anyukája és nem akarom a nyakába zúdítani a hírt.

Egyetlen ok, hogy nem akarom megtartani a kicsit az a párom kora.

Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok és nem tartom meg a babát?

2013. aug. 29. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Falu elején azt is tudják, ha valaki a falu végén fingott! Te vagy a falusi, tudhatnád!
2013. aug. 29. 13:13
 22/62 anonim ***** válasza:
75%

A mérleg egyik serpenyőjében a falusi pletyka, a másikban egy gyermek... Szerinted? És gondolod, hogy aki megöleti a gyermekét, azt nem veszik a szájukra az emberek? Ha 44 évesen valaki öreg, akkor kezdheted te is lehúzni a rolót...

Az eszem megáll ezen a hozzáálláson!

2013. aug. 29. 13:13
 23/62 anonim válasza:
83%
Már az is elég aljas dolog szerintem, hogy ezt a nagyközönségtől kérdezed meg és nem a párodtól. A gyermeknek amit a szíved alatt hordassz egy apja meg egy anyja van, akik jogosultak ítélkezni a sorsáról. Önzőség azt hinned, hogy te egymagad dönthetsz az abortuszról. Ha nem lenne a párod akkor persze semmi akadály nem lenne, de ha tényleg úgy gondolod, hogy számodra ő több, mint egy farok amit beléd dug, akkor az ő véleménye igen is fontos. Ellenben ha nem, akkor hagyd el a csudába és azt csinálsz a magzattal, amit akarsz.
2013. aug. 29. 13:14
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt mondtam, hogy nálunk mindig tudják... Nem tudom honnan, még fals infőt nem kaptam...

(Sztem kihallgatják a védőnőt vagy nem tudom...) ha valakinek elmondja az akinek volt abortusza, az nem tartja a száját stb..stb..

2013. aug. 29. 13:15
 25/62 anonim ***** válasza:
100%

csak azt tudnám miért mentél hozzá ... 44 évesen öreg? nem vagy normális

egyébként kettőtöknek nem való gyerek, mert a kapcsolatotokban már van egy, az te vagy, és félsz felnőni

adj neki esélyt, hogy keressen magának olyan nőt aki közös gyereket is szeretne

2013. aug. 29. 13:15
 26/62 A kérdező kommentje:
Nekem már van egy két éves kisfiam aki imádja őt. Páromnak pedig van két nagy gyereke.
2013. aug. 29. 13:22
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen párod!
2013. aug. 29. 13:24
 28/62 anonim ***** válasza:
85%

Akkor miért nem vagy vele őszinte? Megmondod hogy nem akarsz több gyereket, ennyi.

De mivel már terhes vagy, ebbe bizony neki is van beleszólása.

Ha meg túl vagy a szülésen/abortuszon, akkor köttesd el magad.

2013. aug. 29. 13:24
 29/62 A kérdező kommentje:
De, hogy mondjam el neki?
2013. aug. 29. 13:29
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Várjunk már! A 44 év az sok? Nem egy 60-70 éves pasiról beszélünk, akinek több a füle, mint a foga, és gyógyszerekre költi a nyugdíját ! Az egy ereje teljében lévő ember. Miért ne lehetne neki gyereke? Én nem értem a problémádat, bocs! Minden oké, minden adott, és te csak azért löknéd el a gyerekedet, mert a te értékrended szerint a 44 év, az sok. A falut meg ki nem sz..ja le?! Minden csoda 3 napig tart, és ha az anya, meg az apa milyen boldogságban élnek, nevelik, szeretik a gyereket, akkor nem a 44 éven fognak csámcsogni!
2013. aug. 29. 13:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!