Ma megtudtam, hogy terhes vagyok. A párom nagyon szereti a
gyerekeket de mivel már 44 éves ezért szerintem nem jó
ötlet megtartani a kicsit. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Még nem tudja, hogy babát várok mert most halt meg az anyukája és nem akarom a nyakába zúdítani a hírt.
Egyetlen ok, hogy nem akarom megtartani a kicsit az a párom kora.
Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok és nem tartom meg a babát?
Ne foglalkozz azzal mit mondanak a falubeliek.Minden csoda 3 napig tart.Ezert kar lenne egy kis eletert.
2013. aug. 30. 10:01
52/62 anonim válasza:
Férjem januárban volt 49 éves,harmadik kisfiúnk tegnap volt 9 hónapos.Tehát:Nagyfiúnk születésénél 40 volt,középső fiunk születésénél 45,most a kicsinél két hónap eltéréssel 49.Nagyon jó apa,egyáltalán nem azon múlik,ki mennyi idős!!Csak az apa kora miatt elvetetni egy magzatot??Mi nagyon szeretnénk még egy kislányt és nem két éven belül!
2013. aug. 30. 10:20
53/62 anonim válasza:
53-as vagyok.Ami kimaradt az előző hozzászólásomból:mi is falun élünk és 20 év van köztünk.Én 29 vagyok.Lassan 11 éve,hogy összeházasodtunk és annakidején a korkülömbség miatt mi is kaptunk hideget-meleget,csak nem foglalkoztunk vele!Csak hozzáteszem,hogy a férjem anyja évekig elkövetett mindent,hogy elválljunk,de nem érdekelt,pedig hosszú éveken keresztül egy házban éltünk.Aztán ahogy teltek az évek és megszületett első gyermekünk,már mindenki leakadt a témáról.Azóta már sok embertől megkaptuk,hogy mi vagyunk a faluban a legszebb pár,meg milyen jó a házasságunk,mert mindíg együtt sétálunk,együtt megyünk,ahova lehet,stb...Tehát az apa kora miatt ne aggódj!!
2013. aug. 30. 10:51
54/62 anonim válasza:
A párod a legjobb és legszebb korban van az apasághoz. Egyáltalán nem öreg még. Szóval ha csak ez a gond akkor ne vetesd el mert nagyon meg fogod bánni.
2013. aug. 30. 15:10
55/62 anonim válasza:
Manapság sok olyan nő van,aki negyven körül szül. Nem mondom, hogy hurrá, de ők is felnevelik valahogy a gyereküket.
Az én férjem 42, két lányunk van (4 és 2 évesek), és két év múlva szeretnénk még kettőt. Eszébe sem jut, hogy akkorra már túl öreg lenne. Férfiaknál pláne máshogy van ez.
Szerintem ne kész döntés elé állítsd, hanem dumáljátok meg, pláne, hogy az ő kora a kérdés. De abszolút belefér, hidd el, nyugodtan vállald a picit!!!
2013. aug. 30. 17:08
56/62 anonim válasza:
Az én férjem meg 45 éves, és szeretnénk gyereket. Azzal ne foglalkozz ki mit mond.
2013. aug. 30. 17:23
57/62 anonim válasza:
44 évesen öregnek érzed??? Te jó ég.....gratulálok...a legjobb kor kezdete a pasiknál...belőlük lesz a legjobb apuka...tudom, tapasztalat....a párom is annyi lesz, és most tervezgetjük a következő babát!!!
És el kellene gondolkoznod azon is, hogy az Édesanyja elment...(isten nyugasztalja), és Te meg várandós lettél...vajon miért??? Nincsenek véletlenek...egy megy, egy jön...ezt értékeld át amit leírtam...nem véletlenül születne le a baba hozzátok...de nem miattad , az biztos, hanem a párod miatt...te túl buta vagy...és ne haragudj hogy ezt le írtam....
2013. aug. 31. 11:58
58/62 anonim válasza:
Csak most olvasom a kérdést, sokan írtak már, de én sem bírom szó nélkül hagyni.
Ha csak az a bajod, hogy a párod "öreg", nem érdemled meg sem őt, sem a gyereket. Durva vagyok, tudom.
Hogy jut ez eszedbe?
Szörnyű ember vagy.
2013. aug. 31. 14:37
59/62 anonim válasza:
Ha Te lennél 44 éves, akkor elgondolkoztató lenne, hogy megtartsd-e, mivel az nőnél már komoly problémákat okozhat. Férfinak akár 80 évesen is születhet egészséges gyereke, náluk ez nem igazán korfüggő.
2013. szept. 1. 16:57
60/62 anonim válasza:
Háát, igaza van az előttem szólónak /írónak: aki ennyire buta...
Ne haragudj, hány éves vagy,hogy nem tudtál védekezni??
Nem szégyenled magad, az már egy ember,nem tudtad??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!