Ma megtudtam, hogy terhes vagyok. A párom nagyon szereti a gyerekeket de mivel már 44 éves ezért szerintem nem jó ötlet megtartani a kicsit. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Még nem tudja, hogy babát várok mert most halt meg az anyukája és nem akarom a nyakába zúdítani a hírt.

Egyetlen ok, hogy nem akarom megtartani a kicsit az a párom kora.

Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok és nem tartom meg a babát?

2013. aug. 29. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%
Szívem, nem tudom miért vagyok veled, szerintem egy vén farok vagy. De sikerült felcsinálnod azokkal az öreg spermáiddal. De mindegy is. Én neked nem szülök! Tiszta szégyen lenne az egész falu előtt, hogy egy ilyen öreg apja lenne a gyereknek. Szóval elvetetem. Mit kérsz vacsira?
2013. aug. 29. 13:31
 32/62 anonim ***** válasza:

Hüle vagy, és finoman fogalmaztam....

De tudod mit azt csinálsz amit akarsz. Elveteted az a te dolgod...

2013. aug. 29. 13:35
 33/62 anonim ***** válasza:
Valahogy úgy, ahogy a 31-es írta.
2013. aug. 29. 13:36
 34/62 anonim ***** válasza:
100%

A falu az falu, azzal nem tudsz mit csinálni, max nem foglalkozol a pletykákkal, ahogyan általában a normális emberek nem a falu alapján döntenek. Itt a faluban 43 éves a nő, 6.gyermek, és minden komplikáció nélkül született, a párja 50 körül van. Eleinte őket is megszólták, de nem törődött vele. És neki van igaza.

De az én véleményem az, hogy nem is szereted a párodat, mert máskülönben az ő érzéseivel foglalkoznál, nem a faluéval.

2013. aug. 29. 13:37
 35/62 A kérdező kommentje:
De most halt meg az anyukája és nem tudom, elmondjam e neki, hogy el akarom vetetni a kicsit.
2013. aug. 29. 13:40
 36/62 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg picit sem gondolod úgy, hogy ebbe esetleg neki is van beleszólása?? Mégiscsak a gyerekéről beszélsz!
2013. aug. 29. 13:44
 37/62 anonim ***** válasza:
78%

Ha elveteted remélem, valamit elszúrnak, és örökre kipakolnak, hogy soha többé ne eshess teherbe.

A kis felelőtlen tinilányok, akik teherbe esnek, legalább félnek, és éreznek valamit, felelősséget, bűntudatot, szeretetet a bab iránt.

Te meg egy érzéketlen utolsó senkiházi vagy. Mit szól a falu?

Mások a kezüket tűzbe tennék, hogy egy haláleset után, egy új életet küld a sors.

Egy 44 éves férfi ereje teljében van! Remélem el fog hagyni és egyedül sínylődsz majd a világban a lelkiismereteddel!

2013. aug. 29. 14:36
 38/62 anonim ***** válasza:
60%
Legalább magadnak ne hazudj már! Eszedben sincs egy újszülöttel foglalkozni. Szerencsétlen "pasiddal" szexelni annál inkább. Azt gondolod, így hihetőbb, hogy az életkorára fogod? Akkor még nem volt "öreg", amikor összehoztátok ezt a szegény babát, csak most?!?! Te akarod megöletni a kicsit és meg akarod öletni. És vagy annyira szánalmas és gyáva, hogy a halálos ítéletet máris meghoztad, de az okait másra kened. A babád fizikailag hal bele ebbe, te pedig morálisan.
2013. aug. 29. 14:37
 39/62 anonim ***** válasza:
más össze tenné a két kezét ha lehetne neki gyereke!!minek kezdtél "öreg emberrel"??? szégyelled és ez tény! az nem baj,hogy "öreg pasival vagy??az nem érdekel? szerintem se öreg egy 44 éves pasi apának!! bár te még tényleg nem vagy 24 éves legalább is a gondolkodásod alapján ! provokálni azt jól tudsz! az érdelek ,hogy a hátad mögött kibeszélnek ??így is úgy is azt teszik !már falun vagy kis városba így megy ez! idióta vagy!!
2013. aug. 29. 14:57
 40/62 anonim ***** válasza:
57%
Fontosabb a falu meg az, hogy mit gondolnak mint az, hogy mit szeretne a parod meg a szived alatt hordott baba? En ezt nem ertem. Miert nem inkabb a sajat utatokat jarjatok es a sajat boldogsagotokra koncentraltok. Talan akkor rajonnel, hogy a parod nem is olyan oreg egy gyerekhez. Attol tartani, hogy ki mit mond es erre alapozni a donteseket amik csak ratok tartoznak szerintem nagy butasag. Engem nem zavarna a parom kora. Szerintem ennyi idosen nem oreg egy gyerekhez.
2013. aug. 29. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!