Barátnőm terhes nem akarja megtartani én felnevelném szívesen (van már gyerekem) jó ötlet ez szerintetek?
Ez egy nagyon jó ötlet,hogy ''megmentsd''
azt a kis életet.A barátnödet meg világosítsd fel a védekezésröl!!!!!!!
Ha elszakadt a gumi,ok,megesik,de nem hallott az esemény utáni tabiról???????
Hát ennek utána kell járni,hogyan is müködik pontosan,de igen,alá kell írnia egy lemondó nyilatkozatot,utána nem ''kérheti'' vissza,talán csak abban az esetben,ha a gyerköc nem megfelelö körülmények között nevelkedik.Nézzetek utána.
ADJATOK ESÉLYT NEKI,HOGY ÉLHESSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tegyük fel ''Visszakárné"akkor megmondanám:te akartad megölni(kicsit durván fogalmazok)én mentettem meg az életét!
Szerintem mindenképp hordja ki,szülje meg,aztán,ha utána is így gondolja akkor még örökbefogadhatjátok.
Sokat hallottam már,hogy szülés után éledt fel benne az anya.
Annyi ilyen "rémtörténetet" hallani (most így utána kezdtem olvasni a témának fórumok is vannak hasonlóról) hogy hiába mondott le akkor is vissza szeretné kapni, pereskedik stb. és ha mondjuk nem is kapja meg hivatalosan, kinek van erre szüksége hogy folyton megjelenjen, vagy telebeszélje a gyerek fejét vagy állandóan a gyereket "fűtse" hogy mennyire jó lenne neki vele, na biztos értitek mitől félek.
És barátnőm amúgy nagyon kedves aranyos nőci de kicsit olyan szétszórt meg olyan lelkileg labilisabb (nem beteg! csak a szerelmi élete is olyan zavarosabb ) meg a szüleivel is folyton gondja volt/van na nem egyszerű eset.
Persze én ezekkel együtt kedvelem őt, de nem az a megfontolt típus, tehát simán benne van a pakliban hogy x év múlva úgy gondolja mégis "jól jönne" neki egy aranyos, jól nevelt, szép kislány/kisfiú...
És én is olyan túllelkizném a dolgot hogy jaj hát akkor hol is van jó helye szegény gyereknek meg hogy igen biológiailag mégis ő az anyja stb.
Azt hiszem bemegyek a gyámhivatalba amint tudok és érdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!