Ma megtudtam, hogy terhes vagyok. A párom nagyon szereti a gyerekeket de mivel már 44 éves ezért szerintem nem jó ötlet megtartani a kicsit. Mit gondoltok?
Még nem tudja, hogy babát várok mert most halt meg az anyukája és nem akarom a nyakába zúdítani a hírt.
Egyetlen ok, hogy nem akarom megtartani a kicsit az a párom kora.
Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok és nem tartom meg a babát?
Off: Eszem f...om megáll. Más évekig küzd, hogy lehessen, az ilyeneknek meg csak úgy odadobja a természet.
On: Egy szívtelen ...... vagy, hogy egy ilyen nevetséges ok miatt képes lennél elvetetni. Nem vagyok egyébként ab ellenes, ha tényleg komoly indok van rá, de ez....
43-as !
Szerinted nem jogos a sárdobálás?ilyen indokkal elvetetni egy babát?mert ha más lenne az ok megértem!de így?már meg ne haragudj!
Öreg????Öreg a fene.Már bocsánat.Csak ezért elvetetnéd?Pedig Ő vágyik gyerekre?Mond szereted Te azt az embert egyáltalán?
Az öregséghez annyit:Én 45 éves vagyok és most akarunk 3. babát.Ja és Én nő vagyok.
"Megtartom a kicsit, az emberek meg azt beszélnek amit akarnak."
Akkor ez most valami valóságshow? Te élsz, a válaszolók meg megmondják mit csinálj? Egyébként helyeslem a döntésed, csak nem tudom, hogy miért változtattál mégis az eredeti álláspontodon. Ennyi erővel akkor a pletykás falunépét is megkérdezhetted volna. Egy biztos, mielőtt világra hoznád a gyermeked, nem ártana egy pszichológust meglátogatni, ártani nem árthat egy kis beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!