Ma megtudtam, hogy terhes vagyok. A párom nagyon szereti a gyerekeket de mivel már 44 éves ezért szerintem nem jó ötlet megtartani a kicsit. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Még nem tudja, hogy babát várok mert most halt meg az anyukája és nem akarom a nyakába zúdítani a hírt.

Egyetlen ok, hogy nem akarom megtartani a kicsit az a párom kora.

Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok és nem tartom meg a babát?

2013. aug. 29. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
35%

Off: Eszem f...om megáll. Más évekig küzd, hogy lehessen, az ilyeneknek meg csak úgy odadobja a természet.

On: Egy szívtelen ...... vagy, hogy egy ilyen nevetséges ok miatt képes lennél elvetetni. Nem vagyok egyébként ab ellenes, ha tényleg komoly indok van rá, de ez....

2013. aug. 29. 15:26
 42/62 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem a kérdezőnek törölnie kéne a kérdését, mert itt már csak sárdobálást fog látni. Főleg azoktól, akiktől a kérdés megbotránkoztató jellege ellenére egyszerűen nem telik több.
2013. aug. 29. 16:08
 43/62 anonim ***** válasza:

43-as !

Szerinted nem jogos a sárdobálás?ilyen indokkal elvetetni egy babát?mert ha más lenne az ok megértem!de így?már meg ne haragudj!

2013. aug. 29. 16:23
 44/62 anonim ***** válasza:
Jogos a felháborodás,(nyomdafestéket tűrő stílusban), de nem biztos, hogy befolyásol valamit egyáltalán.
2013. aug. 29. 16:26
 45/62 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de te nem a párod kora miatt szeretnéd elvetetni, ez csak egy mondvacsinált indok nálad. Egyszerűen nem szeretnéd azt a babád, csak ezt így nem akarod kimondani, mert fáj! Félreértés ne essék, én nem vagyok abortusz ellenes, sőt nekem is volt alig több mint 2 hónapja, de nekem komoly indokom volt rá. De ez amit te indoknak tartasz...nem az!
2013. aug. 29. 16:53
 46/62 A kérdező kommentje:
Megtartom a kicsit, az emberek meg azt beszélnek amit akarnak.
2013. aug. 29. 16:56
 47/62 anonim ***** válasza:

Öreg????Öreg a fene.Már bocsánat.Csak ezért elvetetnéd?Pedig Ő vágyik gyerekre?Mond szereted Te azt az embert egyáltalán?

Az öregséghez annyit:Én 45 éves vagyok és most akarunk 3. babát.Ja és Én nő vagyok.

2013. aug. 29. 18:55
 48/62 anonim ***** válasza:
akkor nem gondolkoztal el azon mikor ala fekudtel hogy 44 eves?? es mar ha megtetted annyi eszed meg nincsen hogy gyerek is lehet belole? es lett is... most meg eldobod megolod a babat csak azert mert te allitasod szerint 44 eves a ferfi ?? Jezusom... az ilyeneket visza ultetnem az iskolapadba, fejlodjenek meg:)
2013. aug. 29. 19:48
 49/62 anonim válasza:
100%

"Megtartom a kicsit, az emberek meg azt beszélnek amit akarnak."

Akkor ez most valami valóságshow? Te élsz, a válaszolók meg megmondják mit csinálj? Egyébként helyeslem a döntésed, csak nem tudom, hogy miért változtattál mégis az eredeti álláspontodon. Ennyi erővel akkor a pletykás falunépét is megkérdezhetted volna. Egy biztos, mielőtt világra hoznád a gyermeked, nem ártana egy pszichológust meglátogatni, ártani nem árthat egy kis beszélgetés.

2013. aug. 29. 19:53
 50/62 anonim ***** válasza:
Jo buta vagy ha azt hiszed,hogy a parod nem orulne a babanak azert,mert most halt meg az anyukaja... Szerintem.meg igy sokkal jobban tudna orulni egy uj kis eletnek....
2013. aug. 29. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!