Szerintetek megtarthatom a babám?
Az a helyzet, hogy most diplomáztam és szerencsére kaptam egy elég jó állást frissdiplomásként. Pár nap múlva kezdek próbaidőn. Viszont kiderült hogy babát várok. Páromnak nincs munkája sajnos. Mind a ketten nagyon szeretnénk a babát, de félek megtartani mert minden olyan bizonytalan.
Attol félek hogyha megtartom, akkor azonnal kirugnak, hiszen gondolom nem kotelesek visszavenni, sőt szerintem probaido után nem véglegesítenek. És mi lesz ha a gyes után egyáltalán nem találok munkát tapasztalat nélkul pici gyerekkel... Olyan nehéz... Szerintetek lehet majd munkám a mai helyzetben?
Kar hogy GYES csak Magyarországon létezik es -idezlek: Jelenleg vidèken vagyunk, de en pesten kaptam munkat már meg is van az albérlet, párom is ott keres munkát magának.
Mindegy, ha te elvezed a kamuzast, egészségedre.
Én eleve a döntésedet sem értem, de ez az én privát ügyem, én sem török pálcát feletted, te se tedd felettem a véleményem miatt.
Viszont nekem nem az a gyanús, hogy ilyen hamar elvégezték az abortuszt, hanem attól tartok egy pöttyet (de ez megint az én dolgom, csak kiírom magamból), hogy esetleg az orvosi utat megkerülve, úgymond illegálisan csináltattad az egészet. Szomszédos országainkban sajnos van ilyen, hogy jó pénzért akármilyen idős terhességet megszakítanak. Példának okáért említeném a 4 hónap, 3 hét, 2 nap című filmet, mint precedens. Nem csak neked, de igazából minden abortusz mellett döntő nőnek is figyelmébe ajánlanám annak ellenére, hogy ilyen idős terhességet Magyarországon már nem szakítanak meg.
Mindezeket együttvéve nagyon remélem, hogy nincs igazam egyik megállapításommal kapcsolatban sem.
Nekem nincs kozom hozza szemely szerint, de egy nyilvanos forumra azert kiirod az amugy nagyon megoszto kerdesedet.
Ezek szerint csak a kritikat nem birod, meg elfogadni sem vagy kepes azt, hogy mivel keves informaciot adtal, raadasul tenyleg nem nagyon passzolnak bizonyos megnyilvanulasaid, igy igenis megfordulhat barki fejeben, amit itt irtak elottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!