Lehet még babám?
Kedves Kérdező!
Persze, hogy lehet babád! Sajnos a vetélés nem ritka jelenség, nagyon sajnálom hogy 2-őn is át kellett menned.
Mindenképpen ajánlanám endokrinológus felkeresését és részletes hormonvizsgálatot. Következő terhességnél pedig azonnali progeszteronpótlást kérj.
A hormonok kegyetlenek, de szerencsére mindenre van megoldás.
Fel a fejjel, és menj orvoshoz!
Első körben egy endokrinológus (vérvétel után) látogatás, utána nézzen meg az orvosod UH-val, van-e vmi körülmény, ami miatt nem sikerül a baba (gondolok itt: citsza).
Egy dolgot ne felejts el: amíg az orvosoktól nem hallod, hogy nem lehet babád, addig ez meg se forduljon a fejedben!
Szia! Nekem az első baba ment el, megkérdeztem a vizsgálatokat. Első körben 3-at érdemes nézetni:
- progeszteron (1 hónap alatt 3 vérvétel meghatározott napokon - ha már terhes vagy, nem tudják nézni, elég-e)
- pajzsmirigy (vérvétel, esetleg uh, ha indokolt)
- inzulinrezisztencia (terheléses vércukorvizsg., ahol az inzulint is nézik)
Ezekre a nődoki adja a beutalót.
Hormonvizsgálatot néztek egy ciklusban két meghatározott napon, pajzsmirigyértékek, méhtükrözés, inzulinrezisztencia, torch vizsgálat, spermavizsgálat.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!