Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megtartanátok a babát ilyen...

Megtartanátok a babát ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van már egy közel 2 éves lányunk, szeptemberben megy bölcsibe én pedig dolgozni.

Albérletben élünk, 25 nm, én csak gyes-t kapok, férjem minimálbért. Gyümölcsöt, zöldséget anyukám vesz nekünk, anyósomtól kapunk gyerekruhákat (oviban dolgozik, ő is kapja ingyen vagy majdnem ingyen). Semmit nem tudunk félretenni nyilván.

Úgy tűnik, terhes vagyok. Nem akarom elvetetni, viszont fogalmam sincs, hogy oldanánk meg. Ráadásul a férjem nem is akarja, nem csak az anyagiak miatt, egyébként is szeretne kicsit "pihenni".

2013. júl. 8. 16:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
:D
2013. júl. 10. 16:01
 42/47 anonim ***** válasza:
94%

38-as, Jézusommm....

"Anyatej ingyen van, tápszert egy éves korig receptre is felírják és igenis így olcsó.

Lehet kapni olcsó pelenkát és nem rossz a minősége, például a százforintos boltokban néhány száz forintért.

Babaruha használtan igenis olcsó. Nagyobb bérlakást is lehet igényelni. Ha pedig annyira nincs pénz, akkor apuka ne pihenjen, hanem dolgozzon, vállaljon el mindent, amit lehet."

Pelenka 40-50 Ft darabja. Ez az olcsóbb. Gyereknek kell napi 5 átlagban: az havi 150 db. Minimum. ez már 7500 Ft. Popsitörlő, Vigantol, popsikrém: máris 10.000 Ft.

Ikreim vannak, pár hónaposak. Igen, receptre írják a tápszert: 1 doboz 2300 Ft. Ez az ikreknek 2 napig elég, akkor 1 babának 4 napig. Tehát 8 doboz kell havonta, így 18.500 Ft.

Ez már majdnem 30.000 FT.

Majdcsak lesz valahogy???????????????? Hogy??????????????

Inkább azt írd le, HOGY HOGY OSSZA BE A KÉRDEZŐ A PÉNZT, MIBŐL FIZESSE EZEKET, HA ÍGY IS ÚGY VESZNEK NEKIK ENNIVALÓT!!!!!! Ja, arra nincs válasz...

Ja, a férj: menjen dolgozni reggelre, aztán délután haza, utána elvállalhat minden napra másodállást, sőt, haza sem kell menni, elég majd éjfélre, vagy hajnalra, 2-3 óra alvás elég, ez így egy héten 7 alkalommal pont jó, nem?

Azért a férj sem igavonó állat.

2013. júl. 10. 16:33
 43/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem vagyok terhes, új gyógyszerrel védekezünk, ez kavart be a ciklusomnak. Csak azért nem gondoltam erre, mert már 4 hónapja váltottam, azt hittem már beállt a ciklus. Ráadásul most közel 3 hetet késett, sosem gondoltam volna hogy a gyógyszer miatt.

2013. júl. 11. 14:41
 44/47 anonim ***** válasza:
Akkor szerencse. :)
2013. júl. 11. 14:44
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy nem kellett választanod. Vigyázz magatokra!
2013. júl. 11. 14:53
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki. De nagyon vigyázz, komolyan kívánom, hogy ha úgy álltok, hogy jöhet, akkor jöjjön!
2013. júl. 11. 21:30
 47/47 anonim válasza:
Vigyazz nagyon magadra!!!!! Ez nem gyerekjatek!!!....khm XDXD
2013. júl. 11. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!