Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megtartanátok a babát ilyen...

Megtartanátok a babát ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van már egy közel 2 éves lányunk, szeptemberben megy bölcsibe én pedig dolgozni.

Albérletben élünk, 25 nm, én csak gyes-t kapok, férjem minimálbért. Gyümölcsöt, zöldséget anyukám vesz nekünk, anyósomtól kapunk gyerekruhákat (oviban dolgozik, ő is kapja ingyen vagy majdnem ingyen). Semmit nem tudunk félretenni nyilván.

Úgy tűnik, terhes vagyok. Nem akarom elvetetni, viszont fogalmam sincs, hogy oldanánk meg. Ráadásul a férjem nem is akarja, nem csak az anyagiak miatt, egyébként is szeretne kicsit "pihenni".

2013. júl. 8. 16:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
72%

na most ez valami provokáló kamu vagy tényleg ennyire sötét vagy? ha jártál iskolába, akkor tanultál számolni. kérlek csinálj már egy alapszintű családi költségvetést, és nézd meg a végeredményt. bár ez talán felesleges is, hiszen ha anyukád segítségére szorultok, akkor tisztán látszik, h mínuszos.

ne ringasd magad romantikus álmokba, ne kényszerítsd arra a gyerekedet/gyerekeidet hogy nélkülözésben nőjenek fel.

egy 25nm-es lakás 2 embernek is kevés, nem hogy 4nek. előbb azon legyél, h megfelelő körülményeket teremts, utána gondolkozz a családbővítésen.

a férjednek legalább van egy kis esze, hallgass rá.

2013. júl. 8. 23:55
 22/47 anonim ***** válasza:
82%

Pontosan szinte szórul szóra ez van nálunk is. Csak 2 gyerek nagyobb lakás, most mennèk augusztusba vissza dolgozni, párom már eldöntötte a sorsát :( Kèsik...szinte biztos...

Kövezzetek meg, de nekem eszembe sem jutmegtartani :((

nagyon felelõtlenek voltunk soha többè megszakítással.

Milyen ára van :(

2013. júl. 9. 08:35
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kövezlek meg, de ha tudod, milyen ára van, akkor MIÉRT? Miért csak ilyen áron értik meg az emberek, hogy védekezni kell? Borzasztóan sajnálom. A babát elsősorban és a helyzetet is persze.
2013. júl. 9. 09:41
 24/47 anonim ***** válasza:

7 ève így vèdekeztünk!!!

Szerinted?

2013. júl. 9. 10:09
 25/47 anonim ***** válasza:
49%

Igen értem, de ahogy írod is, ez borzasztó felelőtlen dolog. Én csak azt fájlalom, hogy az abortuszba sosem az hal bele, aki vétkes, hanem az, aki ártatlan. Nekem 3 gyerekem van, és ha megfeszülök, sem tudom eldönteni, melyiket szeretem jobban. Nem tudok különbséget tenni közöttük, akkorát meg pláne nem, hogy az egyik éljen, a másik pedig haljon meg.

Amit írsz, az őszinte. Kíméletlenül őszinte. Minden szava igaz. Igaz, hogy felelőtlenség, igaz, hogy a párod döntött a sorsáról, és igaz, hogy neked eszedbe sem jutott, hogy megtartsd, ha útban van.

Kövezz meg, küldj el, amerre akarsz, szidj el, szórj átkot a fejemre, de nekem ez így, ismeretlenül is fáj. És siratom a babádat.

2013. júl. 9. 10:32
 26/47 anonim ***** válasza:
88%
Jèzusanyám :D menj szerintem templomba vagy minimum egy pchihiáterhez :D
2013. júl. 9. 11:33
 27/47 anonim ***** válasza:
Neked is szép napot!
2013. júl. 9. 12:44
 28/47 anonim ***** válasza:
36%
Nekem missed ab lett az első próbálkozás. Borzalmas volt. Én minden terhességet megtartanék, amiben egészséges a baba.
2013. júl. 9. 12:48
 29/47 anonim válasza:
4%

Egyszer olvastam egy történetet, hogy az anya elment az orvoshoz, hogy elvetesse a magzatját. Az orvos megkérdezte, miért nem a más meglévő gyermeket öli meg, és tartja meg a a picit? Ha csak egy gyermeknek felnevelését tudják biztosítani, akkor az miért kell, hogy a meglévő legyen? A nő átgondolta, megtartotta a babát, és mindkettőt felnevelte.

Lehet hogy csöpögős, de TELJESEN IGAZ!!!

2013. júl. 9. 14:06
 30/47 anonim válasza:
8%

már*

Persze, ilyet orvos kétlem ha mond, de jogos a felvetés!

2013. júl. 9. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!