Hogyan lehet elvetelni?
tudom ,hogy furcsan hangzik , de kb masfel hete nem jott meg csak fajdogal a hasam
tesztre nincs penzem.. anyaeknak nem szolok.. Legyszi irjatok tippeket veteleshez..:( de ha nem sikerul biztos ongyilkos leszek..:/
vagy lehet nem is vagyok terhes??:/
Lehet nem vagy terhes, ki tudja?
Menj orvoshoz, ő ingyen megmondja!
Fiatalon gyakran megesik, hogy késik a mensi, ettől nem kell öngyikosnak lenni rögtön! Az "apával" kettőtöknek együtt nincs ötszáz forintotok? Az első gyógyszertárban vagy drogériában kapsz tesztet és abbahagyhatod a drámázást!
Otthoni vetélési ötleteket nem fogsz kapni, mert vagy egy életre meddővé teszed magad, vagy tényleg kinyírod magad a végén! Ezt nem véletlenül nem csinálják otthon a nők, a sötét középkor óta!
Ezek szerint gumira se volt pénzetek...
Nem értem, hogy miért kell ilyen felelőtlenül viselkedni.
Az sztk-kban illetve a nőgyógyászati klinikákon van ingyenes rendelés. Menj el orvoshoz!
Jesszusom...
Ahogy a kufirchoz nem kellett szülői segítség, úgy az orvoshoz vagy egy 500 forintos teszt megvételéhez sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!