Lehet attól elvetélni, hogy valaki megpaskolta a hasamat? Nem volt erős az ütés, csak paskolás. Ennél jobban nem tudom leírni. De kb. negyedórára rá jött a vérzés.
3 napja késett - sose szokott késni
Úgy éreztem, hogy terhes vagyok.
Köszi
Akkor vagy biztosan terhes, ha a teszt kimutatta és orvos megerősítette. Az "úgy éreztem" nem diagnózis.
A korai terhességek nagyon nagy része végeződik vetéléssel.
A paskolásnak semmi köze hozzá.
értem én, ez egy anonim kérdezős oldal, és ezért van, hogy kérdezzünk, de néha elgondolkozom rajta, némely ember hogy élt eddig??
hogy válaszoljak is: DEHOGY LEHET!!
dehogy lehet!! az dúrva lenne,ha egy ilyesmitől el lehetne vetélni..!
ha terhes voltál és el vetéltél-az akkor is előfordulhat ha éppen semmit nem csinálsz.
de egyáltalán nem biztos hogy az voltál
Köszi a válaszaitokat!
Nem állítottam, hogy biztosan terhes vagyok. Csak úgy éreztem. Ez abszolút szubjektív kategória. Nem diagnózis.
De tény, hogy egyszer kamasz koromban az akkori barátom hasba vágott, és erre előbb megjött, mint kellett volna.
Tegyük fel, hogy terhes lettem volna! Akkor semmi sem történt volna egy kis ütés hatására?
Vagy eltekintve egy esetleges terhességtől, szerintetek nincs összefüggés az ütés és a vérzés között?
nem történt volna semmi,ha terhes is vagy!
én hatalmasat estem pl. és nem történ semmi sem a babával-pedig akkor már nagy hasam volt.
ha valaki hatalmas erővel hasbarúg,akkor esetleg történhet vetélés,de ilyen ütögetés,paskolástól ki van zárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!